Aylık 2500 TL Araç Kiralama | Bufilo

Aylık 2500 TL Araç Kiralama

Aylık 2500 TL araç kiralama kampanyamız siz misafirlerimiz için devam ediyor. Hem de dizel otomatik Fiat, Toyota, Ford marka kiralık arabalar sizler için otoparkımızda. Aylık 2500 TL oto kiralamak için bufilo.com ziyaret edip, kampanyanızı seçebilirsiniz. Üstelik 1 aylık araç kiralama, 3 aylık araç kiralama ve 6 aylık araba kiralama yapabilirsiniz. En uygun fiyatlar ile en ucuz araç kiralama veya 2500 TL'ye aylık ucuz araç kiralama işleminizi bufilo.com üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

En çok merak edilen soruların cevaplarını sizler için hazırladık. Aylık araç kiralama fiyatları nedir? Aylık 2500 TL araç kiralamak için gerekli şartlar nedir? Aylık 2500 TL araç kiralamada en çok tercih edilen marka ve modeller! Aylık araç kiralama hakkında dikkat edilmesi gerekenler? Aylık araç kiralamada günlük fiyat nedir? Avantajlı araç kiralama fiyatları! Bireysel aylık araç kiralama ve kurumsal aylık araç kiralama maliyetleri!

Aylık araç kiralama kampanya oluştururken yıllık araba kiralama fiyatları da karşılaştırılabilir. Kurumsal yıllık araç kiralama fiyatları isterseniz özel şöförlü kullanım. En çok sorulan soruları sizler için cevapladık araba kiralamak için gerekenler diğer adıyla araç kiralamak için gerekenler, araba nasıl kiralanır?, araç kiralama evrakları, araba kiralama şirketi gereksinimleri veya araba kiralamak için ne gerekli ya da araba kiralarken ne istiyorlar sorularının cevaplarını kiralık araçlar sayfamızdan elde edebilirsiniz. 1 aylık araba kiralama fiyatına 12 ay araç kiralama fiyatları aynı rakam ve aynı hizmet kalitesiyle. Araba kiralama aylık ne kadar diyorsanız en uygun aylık araç kiralama Bufilo ile kişiden kişiye araç kiralama imkanı. Bireysel yıllık kiralama ekonomik ya da lüx araçlar ile en uygun filo kiralama vade ile. Uzun dönem araç kiralama fiyat bakımından daha uygun olan aylık araba kiralama fiyatları ya da diğer adıyla aylık araç kiralama fiyat kıyaslama. 1 yıllık araba kiralama adı üzerinde senelik araba kiralama portalı ve hemen teklif oluşturma sihirbazı ile artık çok kolay. Bireysel yıllık araç kiralama sadece ehliyet ile başka evraka gerek duymuyoruz.

Kiralık araba fiyatları aylık olarak fiyatlanmaktadır. 1 aylık araç kiralama fiyatları uygun fiyata çok çeşitli araç seçenekleri ile hemen teslim. 4 aylık araç kiralama seçiminizi yapabilir ve tam olarak bu türden bir şey bulmak için hızla sıralama ve filtreleme yapabilirsiniz. Aylık oto kiralama koşulsuz kiralık araba fiyatları aylık olarak hazırlandığı için yüklü miktarda toplu para ödeme devri sona erdi.

Aylık 2500 TL Araç Kiralama | Aylık 2500 TL Kiralık Araçlar

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 16.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 16.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 20.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 20.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Aylık 2500 TL Kiralık Araç Kampanyası

Opel, Seat, Skoda, Toyota, Dacia, Fiat ve Ford marka araçlardan oluşan araç filomuzu keşfediniz. Aylık araç kirası sadece 2500 TL hem de dizel otomatik. Tüm araçlarımızın bakımını ve onarımını yetkili servislerde gerçekleştiriyoruz. Araba kiralamak artık çok kolay. Araba kıralama, 2018 model araç kiralama, 2019 model araç kiralama, 2020 model araba kiralama, 2021 model araç kiralama, 2022 model araç kiralama, 2023 model araç kiralama yapmak için şimdiden rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz. Aylık 2500 TL karşılığında sıfır araç kiralama, ikinci el araç kiralama, filo kiralama, uzun dönem araç kiralama, 2. el araç kiralama yapabilirsiniz.

Siz talep etmeden indiriminizi hazırladık. Aylık 2500 TL kiralık arabalar en ucuz fiyatlar ile bufilo.com'da. Sınırsız km araç kiralama. Orta sınıf oto kirala. En çok tercih edilen kiralık Audi A3, Fiat Egea, Peugeot 301, Fiat Linea, Renault Clio, kiralık Renault Clio Sport Tourer, Renault Symbol, Peugeot 208, Kia Rio, Hyundai i20, Dacia LODGY, Opel Astra, Renault Fluence, Renault Megane, Ford Focus, Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, Skoda Octavia, Fiat Fiorino, Ford Tourneo Courier, Fiat Doblo, kiralık Dacia Duster, Renault Captur kiralık araba filomuz ile size hizmet vermek için hazırız.

Aylık 2500 TL Oto Kiralama Fırsatı

İstanbul Araç Kiralama, Ankara Araç Kiralama, İzmir Araç Kiralama, Bursa Araç Kiralama, Adana Araç Kiralama, Gaziantep Araç Kiralama, Kayseri Araç Kiralama, Konya Araç Kiralama, Antalya Kiralık Araç, Adapazarı Araç Kiralama, İzmit Araç Kiralama, Çorlu Araba Kiralama, Edirne Araç Kiralama, Tekirdağ Araç Kiralama, Darıca Araç Kiralama, Körfez Araç Kiralama, Düzce Araç Kiralama, Bolu Oto Kiralama yapmak isteyen müşterilerimiz için bulundukları illerde ki araç otoparkımızdan dizel manuel, benzinli otomatik araç kiralama yapabilirler. Aylık 2500 TL araç kiralama ile aylık 3000 TL araç kiralama arasında ki tek fark kilometre seçiminiz. Kilometrenizi belirleyip fırsatları yakalayabilirsiniz.

Zevkinize Uygun Aylık Araç Kiralama

Zevkinize uygun kiralık arabanızı seçip turistik gezileriniz, fuar, konferans, kongre, seminer, firma tanıtımı, iş yemeği, ihale, düğün, nişan, evlilik teklifi, toplantı, kına gecesi, özel davetler, şölen, açılışlar, dizi film nostaljik araç sünnet düğünleri, geceleriniz, kır düğünleri, kutlamalar, doğum günleri, yıl dönümü etkinlikleri gibi özel gün ve gecelerinizde bufilo.com yanınızda.

Aylık 2500 TL Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

1 aylık araç kiralama, 2 aylık araç kiralama, 3 aylık araç kiralama, 4 aylık araç kiralama, 5 aylık araç kiralama, 6 aylık araç kiralama, 7 aylık araç kiralama, 8 aylık araç kiralama, 9 aylık araç kiralama, 10 aylık araç kiralama, 11 aylık araç kiralama ve 12 aylık araç kiralama ya da yıllık araç kiralama 2000 TL'den başlayan fiyatlarla. Kilometrenizi seçip, aylık ödeme planınızı oluşturabilirsiniz. Aylık 1000 KM, 2000 KM, 3000 KM, 4000 KM, 5000 KM ya da sınırsız kilometre araç kiralama yapabileceğiniz gibi yıllık 10.000 KM, 15.000 KM, 20.000 KM, 30.000 KM, 40.000 KM, 50.000 kilometre bireysel ya da kurumsal araç kiralama yapabilirsiniz.

Aylık araç kiralama rezervasyonunuzu avantajlı fiyatlarla, hızlı ve güvenilir bir şekilde kredi kartı, banka kartı, debit kart, bonus puanlar, para puanlar, sanal kart, havale, eft ya da nakit olarak yapabilirsiniz. Kredi kartı olmadan araç kiralayabileceğiniz gibi taksitle araç kiralamakta artık bufilo.com'da mümkün.

bufilo.com yol yardım hizmeti 7 gün 24 saat yanınızda. Seyir halinde ya da park halinde sorun mu yaşadınız 444 8 902 numaralı misafir merkezimiz size hemen yardımcı olacaktır.


WhatsApp İletişim