Yıllık Araç Kiralama | Bufilo

Yıllık Araç Kiralama

Yıllık araç kiralama Türkiye genelinde ekonomik segmentten, konfor segmentten, premium segmente kadar çok geniş bir yelpazede yönetici araçları kullanılmaktadır. Bizce burada önemli olan araç ailesini doğru olarak belirlemektir. Sahada kullanılan araçlarınızı sedan, SUV, HP, ekonomik segment, yönetici araçlarınızı orta segment, CEO/GM/şirket sahibi araçlarınızı premium segment şeklinde oluşturmanız halinde hem roller arası farkı belirginleştirmiş olursunuz, hem de araçlar farklı segmentlerde olacağı için farklı segmentlerde size en uygun olan birçok seçenekten faydalanmış olursunuz. Aylık araç kiralama sözleşmelerinizi iş programınıza göre hiçbir hak kaybına uğramadan yıllık kiralamaya çevirebilirsiniz. Senelik kiralama yönetici araçları genel olarak ev - iş arasında kullanıldığından dolayı fazla kilometre yapmazlar. Bu sebeple üst düzey çalışanlarınız için benzinli araç alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz. Şirketinizin en üst seviyedeki yöneticilerinin kullanacağı araçlarda hem konfor, hem itibar sizin için oldukça önemli. Otomatik şanzıman olmazsa olmazlardan. Bufilo’dan yıllık araç kiralayarak hem ikinci el riskini taşımamış olursunuz hem de ikinci el satış operasyonu ile uğraşmazsınız. Kiralama hakkında ne olduğunu açıklamak ve en uygun olan arabayı seçmenize yardımcı olması için bu blog yazımız size yol gösterecektir. 1 yıllık süre yetersiz kalacağını düşünüyorsanız, sizler için hazırladığımız Uzun Dönem Araç Kiralama yazımızı da okuyabilirsiniz. Şahıstan araç kiralama, sahibinden araç kiralama, sahibinden kiralık araba ya da kişiden kişiye 12 ay bir yıllık ya da iki yıllık araç kiralama hizmetlerinden teklif alırken yedekleme, lastik değişim saklama, IMM ve vergisel avantajlarını da değerlendirmeyi unutmayınız. 2. el araç kiralama yıllık fiyatları sayfamızı ziyaret etmeyi de unutmayınız. İhtiyacın olduğunda alt kira sözleşmesi yapan komisyoncu firmalardan değil sahibinden araç kirala.

1 aylık araç kiralama, 2 aylık araç kiralama, 3 aylık araç kiralama, 6 aylık araç kiralama, senelik kiralık araç, 1 yıllık araç kiralama, 2 yıllık araç kiralama ve 3 yıllık araç kiralama da yapabilirsiniz. 12 aylık araç kiralama, ikinci el kiralama, filo kiralama ve 2. el araç kiralama da yapabilirsiniz.

Senelik araç kiralama sizleri enflasyon artışlarından koruduğu gibi uzun dönem bireysel araç kiralama ile uzun süreli fiyat artışlarından etkinlenmemiş olursunuz. Yıllık araç kiralama fiyatları marka ve modele göre değişiklik gösterirken filo araç kiralama tercihi yaparak araç adedinize göre filo kiralama fiyatları oluşmaktadır. Bireysel uzun dönem araç kiralama ile sıfır araç almak yerine sıfır araç kiralama ile bireysel uzun dönem araç kiralama fiyatları bütçenize özel oluşturulmaktadır.

Yıllık Araç Kiralama bufilo.com

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 16.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 16.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 20.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 20.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Yeni Fiat Egea

Yeni Fiat Egea

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 18.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 18.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Seat Leon 1.6 TDI DSG STYLE

Seat Leon 1.6 TDI DSG STYLE

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Renault Megane Sedan TOUCH 1.5 dCi EDC

Renault Megane Sedan TOUCH 1.5 dCi EDC

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Jetta 1.6 TDI DSG

Volkswagen Jetta 1.6 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Seat Leon 1.6 TDI DSG Sunroof

Seat Leon 1.6 TDI DSG Sunroof

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 24.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 24.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Skoda Octavia Style 1.6 TDI DSG

Skoda Octavia Style 1.6 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 27.500 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 27.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Yıllık Araç Kiralama ve Araç Seçimi

Şirket araçlarınızda herhangi bir malzeme taşınmayacağı için hatchback kasalı araçları da değerlendirebilirsiniz. Şirket araçlarınız ile ufak tefek malzemeler taşımak istediğiniz için sedan ve station wagon araçlar sizler için daha uygun olacaktır. Sahada kullanılacak araçlarınız için tekerleklerin daimi olarak dönmesi sizin en büyük önceliğiniz. Bu durumda seçeceğiniz araç markasının araçların çalıştığı illerde bakım ve onarım hizmeti vermesi operasyonel devamlılık açısından önemlidir. Ayrıca çalıştığınız kiralama şirketinin de çalışılan illerde size tüm hizmetlerini sağlayacağından emin olmalısınız. Genel olarak saha araçlar daha fazla kilometre yaptığı için dizel araçları tercih etmeniz toplam sahip olma maliyetlerinizi aşağıya çekecektir. Personelinizin sürüş güvenliği için bluetooth ve park sensörü bulunan araçlar Bufilo tarafından tavsiye edilmektedir. Bireysel yıllık araç kiralama ve kurumsal yıllık araç kiralama da yapabilirsiniz. Yıllık kiralama aynı zmanda 12 aylık araç kiralama olarakta adlandırılmakdatır. 

Yıllık Araç Kiralama ve Finansman Seçimi Karşılaştırması

Peşin Satınalma: Şirket araçlarınızı nakit ödeyerek satın alıyorsanız, kullanmadığınız şirket nakdinizi araçlarınıza yatırmak başta mantıklı gelebilir. Peki bu parayı finansal araçlar ile veya asıl işinize yatırarak kazanacağınız fırsat maliyetinden feragat ettiğinizin farkında mısınız? Bufilo’dan yıllık araç kiralayarak, aylık eşit taksitlerle, sürprizler yaşamadan araç maliyetlerinizin kontrolünü ele geçirebilirsiniz. Ayrıca araçlarınız ile ilgili tüm operasyonu profesyonel bir ekibe bırakarak zamandan da tasarruf edersiniz. Bufilo’nun deneyimli satış kadrosu size her konuda danışmanlık yapmaya hazır.

Kredi ile Araç Satınalma: Şirket araçlarınızı kredi ile satın alıyorsanız, şirket sermayenizden kullanmayarak banka kredisi kullanmak başta mantıklı gelebilir. Peki araç maliyetlerinizi yine aylık taksitler halinde ödeyip hem de kredibilitenizin etkilenmemesine ne dersiniz? Bufilo’dan araç kiralayarak aylık eşit taksitlerle, sürprizler yaşamadan araç maliyetlerinizin kontrolünü ele geçirebilirsiniz. Böylece bankaların size sunduğu kredileri de yeni bir makine almak, hammadde almak veya işinizi büyütmek için kullanırsınız. Siz kendi işinize odaklanırken Bufilo aracınız ile ilgilenir. Bufilo’nun deneyimli satış kadrosu size her konuda danışmanlık yapmaya hazır.

Operasyonel Kiralama: Şirket araçlarınızı kiralıyorsanız, uzun dönem operasyonel kiralamanın getirdiği avantajların farkındasınız ve asıl önemli olanın araçları kiraladığınız şirketin sağladığı hizmetler olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Bufilo size premium hizmet sağlar. Yetkili servislerde bakım ve onarımı orijinal parçalar ile yapılan araçlarınız sizi güvenle istediğiniz yere götürür. Uzun süren bakım ve onarım işlemlerinde Bufilo size hızlıca yedek araç sağlar. İşinizin devamlılığı için çalışır.

Yıllık Araç Kiralama ve Kilometre Seçimi

15.000 Kilometre Limiti: Şirket araçlarınız yılda 15.000 km’den az yol katediyorsa, Türkiye ortalaması olan yıllık 30.000 km’nin oldukça altında. Toplam sahip olma maliyeti açısından bakıldığında benzinli araç seçeneklerine de bakabilirsiniz. Üstelik daha az gürültülü yolculuk eder ve emisyon açısından da daha doğa dostu bir araç kullanmış olursunuz. Araçları kiralamanız durumunda hem bakım maliyetleri az olacağından hem de aracın ikinci el değer kaybı az olacağından aylık kiralama bedelleri oldukça uygun olacaktır.

30.000 Kilometre Limiti: Şirket araçlarınız yılda 15.000 – 30.000 km arasında yol katediyorsa, Türkiye ortalaması olan 30.000 km’nin biraz altında. Toplam sahip olma maliyeti açısından bakıldığında hem dizel hem de benzinli motor seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

45.000 Kilometre Limit: Şirket araçlarınız yılda 30.000 km’den fazla yol yapıyorsanız, neredeyse her yıl dünya etrafında bir tur atıyorsunuz diyebiliriz. (Dünyanın çevresi 40.075 km) Toplam sahip olma maliyeti açısından bakıldığında dizel motorlu araçlar size ciddi maliyet avantajı sağlayacaktır.

Araç Takip Hizmetleri

Dilerseniz Bufilo’dan kiraladığınız araçlar için telemetri hizmeti de alabilirsiniz. Araç takip sistemi (telemetri) hizmetleri sadece aracınızın o andaki konumunu öğrenmek amaçlı kullanılmamaktadır. Şirket çalışanlarınızın sürüş davranışlarını analiz etmek, rota optimizasyonu gerçekleştirmek, yakıt tasarrufu sağlamak, kaza/hasar frekansını düşürmek gibi birçok ek katkısı vardır. Dilerseniz Bufilo’dan araç kiraladığınızda telemetri hizmeti de alabilirsiniz. Aylık kiralama faturalarınıza eklenecek ufak bir tutar ile tüm filonuzun verilerine gerçek zamanlı olarak ulaşabilirsiniz. Trafik cezaları bize ulaştıktan sonra 15 gün içerisinde indirimli ödeme yapıyoruz. Ayrıca gerekli belgeleri ve borcun değerini gösteren bir makbuzu da size gönderiyoruz, böylece bu tür ayrıntılarla biz uğraşırken sizin emek ve zamanınız boşa gitmesin. İhtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurarak şirketiniz için nasıl bir araç kapsama planına sahip olmanız gerektiğine birlikte karar veriyoruz. Araç kapsama planları için daha küçük bir bütçe gerekiyorsa, maliyet tasarrufu sağlayan seçeneklerimiz uzun vadede daha yönetilebilir olacaktır.

Yıllık Araç Kiralama Premium Hizmetlerimiz

7 Gün 24 Saat Kesintisiz Hizmet: Kiraladığınız araç ile ilgili olarak, lastik değişimi, yol yardım talebi, hasar onarım, periyodik bakım hizmet taleplerinizi Bufilo Tam Destek Hattını 444 8 902 no'lu telefondan arayabilirsiniz veya Bufilo mobil web uygulaması iletebilirsiniz.

Yol Yardım Hizmeti: Araç arıza ve kaza durumunda, Bufilo Tam Destek Hattını 444 8 902 no'lu telefondan arayabilirsiniz. Araç onarımı mümkün olan durumlarda, tarafınıza en yakın anlaşmalı yetkili servis aracı müdahale eder ya da çekici hizmeti vasıtasıyla en yakın anlaşmalı yetkili servise onarım için çekilir.

Periyodik Bakım, Hasar ve Onarım Hizmetleri: Periyodik bakım, hasar ve onarım hizmetlerini, kullanmış olduğunuz aracın distribütörü tarafından kabul edilen anlaşmalı yetkili servislerde yaptırıyoruz. Bakım ve onarım işlemleri, sadece distribütör onaylı orijinal yedek parça ve ekipmanlar kullanılarak yapılmaktadır.

Yaz ve Kış Lastik Hizmeti: Mevsimsel lastik değişiminiz ve lastik depolama hizmetiniz Bufilo tarafından yürütülmektedir.

HGS Ücretli Köprü ve Otoyol Geçiş Hizmeti: HGS otomatik geçiş cihazınız araç ile birlikte tarafınıza teslim edilecektir. HGS kullanım bedelleri, aylık kiralama faturanızla birlikte tarafınıza gönderilmektedir.

İkame Kiralık Araç: Bakım ve onarım hizmetleri sırasında ikame kiralık araç temini, sözleşmenizde belirtilen işlem süresini aşması durumunda Bufilo tarafından yapılmaktadır.

Operasyonel Yıllık Araç Kiralama

Bireysel yıllık araç kiralama için bufilo.com’u tercih edebilirsiniz. Tam sigorta ve sınırsız kilometre gibi büyük avantajlar sunan uygun fiyatlı bir kurumsal kiralık aracı bizden kiralayabilirsiniz. Yıllık kiralık rabanızı teslim almak için ehliyetinizi ve kredi kartınızı araç kiralama satış noktalarımızdan birine getirmeniz gerekmektedir. Kiralama ücretinizi bir kerede değil, aydan aya yapmak gibi kiralama için çeşitli ödeme yöntemleri vardır. Araba kiralamak uygun maliyetli bir seçenek olabilir ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak kadar esnektir. Kiralama ücretini ödemek istemediğiniz herhangi bir ayda duraklatmayı seçebilir, ardından ihtiyacınız olduğunuzda kiralama sözleşmesini yeniden imzalamanız yeterlidir. Tüzel kişiler, anonim şirketler, limited şirketler ve vergi kaydı olan şahıs işletmeleri eczacı, doktor, avukat veya mühendis yıllık araba kiralama hizmeti alabilir.

Yıllık bireysel araç kiralama tatilin veya iş hayatının önemli bir parçasıdır. Bu nedenle önceden plan yapmak ve ziyaretiniz için en iyi teklifi bulmak önemlidir. Bu masraftan ve zamandan tasarruf etmek için en uygun yıllık araç kiralama ücretleri bulmak avantajlı olabilir.

Yıllık Araç Kiralama Fiyatları

Yıllık kiralık araç fiyatları genellikle kısa dönem araç kiralama fiyatlarından daha ucuzdur. Araç kiralama günümüzde hem kurumlar hem de bireyler arasında giderek daha popüler hale geliyor. Yıllık araç kiralama işlemlerinde araçların bakımlarını kiralama şirketi üstlenecek ve kiralık araç sigortalarını da kiralama firmasına yaptırabilecekler. Yıllık vasıta kiralama hizmeti, vergi avantajları da sunduğu için giderek daha popüler hale geliyor. Araç kiralama şirketlerini karşılaştırırken, aynı zamanda ekonomik filolara ve yıllık fiyatlara da bakmalısınız. Uzun dönem kiralamalarda aylık ve günlük araç kiralama fiyatları daha uygun olabilir. Her 50.000 km'de bir değiştirilen dört mevsim lastikleri ve bir kış lastiği seti sağlıyoruz. Bir sonraki araba servisi randevunuz sırasında gerçekleştirilen ücretsiz mevsimsel değişiklikler de dahildir. Kullanılmayan kış lastikleriniz de bir 'lastik otelinde' saklanacaktır. Türkiye içindeki kazalar, mekanik arızalar, hasarlar ve çekiciler yol yardım hizmeti ile giderilebilirsiniz. Kaza veya arıza nedeniyle aracın hareketsiz kalması durumunda ikame araç temin edilmesi mümkündür. Akaryakıt tedarikçilerimizden hızlı, güvenli, kontrol edilebilir ve indirimli yakıt satın alınabilir. Bunu yapmak için bir sözleşme imzalamanız ve teklif vermeniz gerekir. Bütün bunlar sizin isteğinize bağlıdır.

En ucuz Yıllık Araç Kiralama Fiyatı

En ucuz yıllık araç kiralama fiyatı 2023 yılı veya 2024 yılı için şimdiden belirleyebilirsiniz. 2000 TL, 3000 TL, 4000 TL, 5000 TL, 6000 TL ya da 7000 TL rakamlar ile aylık fiyatlarla yıllık araba kiralama faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Yıllık 10.000 KM, 15.000 KM, 20.000 KM, 30.000 KM, 40.000 KM, 50.000 KM ya da sınırsız limitsiz kilometre ile kiralama sözleşmenizi oluşturabilirsiniz. Yıllık oto kiralama hizmeti tam size göre! 12, 24 veya 36 ay boyunca uzun dönemli araç ve filo kiralayabilirsiniz. 7/24 müşteri hizmetleri ile firmamıza her yerde ve her zaman ulaşabilirsiniz. Artık işinizin gelişiminin önünde duran sorunlara veya görevlere odaklanmanıza gerek yok. İstediğiniz sınıftan tüm renklerde arabalarımız mevcuttur. İstediğiniz siparişi oluşturup, hemen alabilir veya otoparkımızda olmayan özel donanımlı bir model sipariş edebilirsiniz. Kobiler, tacirler, esnaflar tüm işletmelerin satış, pazarlama ve lojistik gibi departmanlara sahip firmalar ve çeşitli görevler için araca ihtiyacı vardır.

Ticari amaçlı araç kiralamak için yıllık ticari araç kiralama fiyatları yüksek kalmaya devam ederken, birileri sonunda bu masrafı biraz daha uygun hale getirmenin alternatif bir yolunu buldu. Ticari araç kiralama adı verilen yeni bir teknoloji, müşterilerin van veya minivan kiralama için her ay ön ödeme yapmasına olanak tanıyor.

Kurumsal Yıllık Araç Kiralama

Kurumsal araç kiralama, şirketinize ait işiniz için bir işletmeden araç kiralamayı ifade eder. Filo araç kiralama iki şekilde gerçekleştirilebilir - bireysel araç kiralama veya kurumsal araç kiralama olarak yapılabilmektedir. Filo kiralama genellikle büyük gruplara ve organizasyonlara hitap ederken, kurumsal kiralama genellikle daha kişiselleştirilmiş ihtiyaçlara sahiptir. Kurumsal araç kiralamayı uzun dönem veya kısa dönem olarak tercih edebilirsiniz. İşletmelerin çoğu, uzun vadeli araç kiralamanın faydalarını anlamaya başladı ve maliyetlerden tasarruf etmek için araba satın almaya devam etmek istemiyor. Araç satın alma şirket için ciddi bir mali yük olsa da, şirketinize satın aldığınız araçların operasyonel yönetimiyle ilgili birçok başka görev de vardır. Şirket araçlarınızın bakım, onarım, kasko, sigorta, trafik cezası, lastik değişimleri vb. işlemlerinizi firmanız olarak yönetmek zorunda kalacaksınız. Aynı zamanda, firmanıza araba satın almak çok dikkat dağıtıcı ve zaman alıcıdır. Araç fiyatı için teklif toplamak, pazarlık yapmak, kredi miktarlarını ve donanım seçeneklerine karar vermek. Kiralama bedelleri şirket mizanınız içinde mali borçlar arasında yer almadığı için şirket bilançosu da güçlü görünecektir. Periyodik bakım ve onarım hizmetleri sadece yetkili servislerde verilmektedir. Onarım, bakım, lastik, MTV, amortisman %100 giderleştirilir. Geniş araç yelpazemiz ve yılların verdiği tecrübe ile tüm filo araç kiralama işlemlerinizde size çözüm odaklı hizmet anlayışı sunuyoruz. İstanbul, Ankara, Muğla, Bodrum, Aydın, İzmir ve diğer büyük şehirler gibi birçok şehirde araç filolarımız mevcuttur. Tüm ulaşım ihtiyaçlarınız için otoparklarımızdan online olarakta kiralanabilirler.

İkinci El Araç Kiralama Fırsatları

Şirketinizin ihtiyaçlarını karşılamak için rekabetçi bir filo kiralama bütçesi arıyorsanız, filomuzdaki ikinci el araçlardan birini düşünün. Tüm araçlar rekabetçi bir şekilde fiyatlandırılır ve kampanyalar, indirimler ile uygun fiyatlanırlar. Sınırlı sayıda avantajlı fırsat, daha ekonomik filo çözümleri, daha kısa teslimat süreleri. Şirketinizin ihtiyaçlarını karşılamak söz konusu olduğunda filo araç kiralamanın birçok avantajı vardır. Şirketinizi büyütmek istiyorsanız araçların maliyetini göz önünde bulundurmanız önemlidir. Filo kiralama fiyatları, bir seferde bir araç filosu satın almaktan her zaman daha ucuzdur. Filo kiralama, işinizin diğer alanlarına odaklanmanıza izin verir ve bir filonun bakımı konusunda endişelenmenize gerek olmadığı anlamına gelir. Filo kiralama araçları, toplu satın alma nedeniyle bir filo araç grubu veya filo yönetim şirketi aracılığıyla kullanılırsa daha ucuzdur. Ayrıca tüm bakım işlerini kiralama şirketi üstlendiği için personelinizi gereksiz görevlerden kurtarır. Araç sayısı arttıkça filo yönetim maliyetleri de artar, ancak kendi filonuzu satın almak yerine kiralamayı tercih ederseniz, aylık sabit ödemelerden yararlanabilirsiniz. Her ay gider hesaplamak yerine sabit ödeme ile aylık ne kadar ödeyeceğinizi bilerek bütçenizi daha kolay planlayabilirsiniz.

Yıllık filo kiralama ucuz fiyat ekonomik dizel oto nakit ihtiyaçlarınız için mükemmel aracı bulmak için ihtiyacınız olan tek şey. Profesyonellerden oluşan ekibimiz, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir araç bulmanıza yardımcı olacaktır. Yıllık araç kiralama İstanbul özelliklerini tartışır ve fiyatları, filo büyüklüğü, konumu, yıllık araç kiralama fiyatları İstanbul ve daha fazlası hakkında bilgi sunar. En iyi araç kiralama şirketi faydası, şehirde ve Türkiye çevresinde araç kiralamak isteyen gezginlere rekabetçi fiyatlar sunmasıdır. Önceden araştırma yaparak ve planlayarak kiralık araç yıllık seçiminizde tasarruf etmenin yolları vardır. İstanbul’da ekonomik araç kiralama, kısa süreli araç kiralama arayanlar için her zaman ucuz olmuştur.  Bireysel araç kiralama yıllık fiyatları o kadar uygun hale geldi ki, araç sahibi olmamak neredeyse imkansız hale geldi.

Yıllık Hafif Ticari Araç Kiralama Hizmeti

Brüt ağırlığı 3,5 tonun altında olan ticari araçların ticari araç kiralama hizmeti içerisinde birçok hizmet sunulmakta ve aylık kiralama ücretine dahildir. Buna aracın satın alınması ve bakımı, yol yardımı, vergi ödemelerinin yanı sıra hasar yönetimi ve kullanıcı desteği dahildir. Küçük işletmelerden büyük kurumsal şirketlere kadar her ölçekteki firma ihtiyaçlarına göre pick-up alt segmentlerinde ticari kamyonet veya hafif ticari araç kiralayabilmektedir. İşletme türünüz için hangi kiralama belgelerinin ve kiralama koşullarının gerekli olduğu ile ilgili bilgileri firmamız ile iletişme geçip öğrenebilirsiniz.

Hususi Kullanım için Hafif Ticari Araç Kiralama: Herhangi bir ticari taşıma işi yapmayan firmalar, yetki belgesine ihtiyaç duymadan ticari olmayan kullanım için N1 ve N1G sınıfındaki küçük kamyonetler kiralayabilirler.

M1 Yetki Belgesi ile Hafif Ticari Araç Kiralama: Aynı il içinde kargo taşıyan M1 belgesine sahip firmalar sahip olduklarından iki kat fazla hafif ticari araç kiralayabilirler. M1 belgesinde bulunması gereken minimum araç sayısı 5'tir.

L1 Yetki Belgesi ile Hafif Ticari Araç Kiralama: L1 belgesine sahip firmalar, hafif ticari araç sayısının on katına kadar kiralayabilirler. L1 sertifikası alabilmeleri için üç adet özmal ticari araca sahip olmaları gerekiyor.

K2 Yetki Belgesi ile Hafif Ticari Araç Kiralama: K2 belgesine sahip olan, yani sadece ana faaliyet konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapan ve taşımacılıktan herhangi bir kazanç sağlamayan firmalar, herhangi bir özmal ticari araç şartına gerek duymadan diledikleri kadar hafif ticari araç kullanabilirler. Kiraladığınız araç ile K2 belgesi alabilirsiniz.

Yıllık araba kiralama fiyatları giderek artıyor ve hizmetler için hatırı sayılır miktarda para ödemeniz gerekiyor. Ancak şehirde ucuz ve ekonomik dizel araç kiralama arayanlar için bir çözüm var. Yıllık lüks araç kiralama ucuz fiyat ile ihtiyaç duyanlar için günlük ve haftalık kiralama dahil olmak üzere hem iş hem de kişisel hizmetler sunmaktadır.

Senelik Araç Kiralama

Senelik araç kiralama, kiracının aracın kullanımı için aylık sabit bir ücret ödediği bir kiralama sözleşmesi türüdür. Senelik araba kiralama, genellikle elde bir araca ihtiyaç duyan, ancak satın alma ve bakımla uğraşmak istemeyen işletme sahipleri tarafından kullanılır. Ayrıca, bir araba sahibi olmadan şehirde dolaşmak isteyen, ancak saatlik veya günlük bir ücret almanın zorluğuyla uğraşmak istemeyen insanlar için de işe yarar. Araç kiralama söz konusu olduğunda, birçok kişi saatlik, haftalık veya günlük kiralama yerine yıllık vasıta kiralamayı tercih etmektedir. Bunun nedeni, yıllık kiralamanın daha uygun maliyetli olması ve paranızın karşılığını daha iyi sunabilmesidir.

Aracı daha uzun süre kullanma imkanına sahip olacağınız için daha fazla mesafe kat etmeniz ve daha fazla yer görmeniz mümkün olacaktır. Tatilde veya iş için seyahat ediyorsanız bu harika olabilir. Uzun süreli kiralama ayrıca kaza veya arıza sigortası, yol yardımı ve hırsızlığa karşı koruma gibi bazı avantajlar da sağlayabilir. Ancak, bu tür araç kiralama ile ilgili bazı dezavantajlar da vardır. Birincisi, eğer içeride kalmıyorsanız, aracınızı gece boyunca park edecek bir yer bulmak zor olabilir. Web sitesinin bu bölümü tamamen araç kiralama ile ilgilidir. Nasıl araba kiralayacağınızdan, mevcut farklı araç türlerine ve yola çıkmadan önce bilmeniz gerekenlere kadar her şeyi kapsar. Araç kiralıyorsanız yapmanız gereken ilk şey, size en yakın ofisin nerede olduğunu bulmaktır.

Araba kiralama yıllık şirketleri müşterileri içi otopark alanlarını ve araba sayılarını arttırmaya çalıştıkça 1 yıllık araç kiralama fiyatları düşmeye 2020 yılında da devam etti. Uygun fiyatlı bir araba satın almak zor olabilir, bu yüzden hem güvenilir hem de uygun rakamlı bütçe dostu yıllık kiralık araba fiyatları olan arabaların bir listesini hazırladık. Yıllık araç kiralama fiyat listesi ile, ilçeye, firmaya, lokasyona ve süreye göre değişiklik göstermektedir. Birçok şehirde 100 TL den  başlayan fiyatlarla ucuz araba kiralama hizmeti bulabilirsiniz. Yıllık kiralık araba ödemeleri kişilerin veya kurumların aylık maaşının bir aydan daha azına mal olur. Dizel araç kiralama, sık seyahat ediyorsanız ve yakıt maliyetlerinden tasarruf etmek istiyorsanız harika bir seçenektir.

Yıllık Oto Kiralama

Yıllık oto kiralama firmaları ihtiyacı olan kişilere araç kiralama işi yapmaktadır. Genellikle ekonomik, konfor, kompakt, spor, üstü açık, cabrio, SUV, Jeep ve lüks modeller gibi çeşitli kiralık arabalar sunarlar. Araç kiralama sektörü, uçakla seyahat eden insan sayısındaki artış ve kiralama araçlarının popülaritesinin artması gibi faktörler nedeniyle son yıllarda büyüme kaydetti. Araba kiralama sektörü yıllardır yükselişte. Araç kiralama şirketleri, araç sahiplerine göre daha düşük maliyetle araç kiralayarak rekabeti arttırmışlardır. Araç kiralama şirketleri işe yalnızca kısa süreli kiralama sağlayarak başladı, ancak hizmetlerini hızla uzun süreli kiralamaları da içerecek şekilde genişletti. 

Ortalama bir araba kiralama şirketi, günlük 40 tl araç kiralama, günlük 50 TL, günlük 100 TL, günlük 150 TL ya da günlük 200 TL kiralama ücreti alacaktır ve 360 gün üzerinden düşünüldüğünde araç sahip olmanın ortalama maliyeti ile karşılaştırıldığında oldukça rekabetçidir. Müşterilerimize arabalarını almaları için yeni bir yol ve ayrıca daha düşük sahip olma maliyetiyle daha rekabetçi fiyatlar sunuyoruz. Tek seferde tüm bir yıl boyunca araba kiralaması için bir yol sunuyor. Arabayı sık sık kullanması gerekmeyenler için bu, geleneksel kiralama veya finansman seçeneklerinden daha düşük bir sahip olma maliyeti ve daha rekabetçi fiyatlar sunan mükemmel bir değer teklifidir.

İstanbul'da araç kiralama yıllık fiyat fırsatları ve en uygun yıllık araç kiralama, seyahat ederken paradan ve zamandan tasarruf etmenin harika bir yoludur. Araç kiralama fiyatları yıllık olarak arayanlar internette arama yapabilir ve hiçbir yerde reklamı yapılmayan fırsatları bulabilir. Bir de müşterilerine yıllık araç kiralama kampanya ile ekonomik fiyat sunan dizel otomatik nakit araba sunan firmalar var.

Kiralık araba yıllık dönemlerde çok çeşitli avantajlar sunar. Ucuz fiyat bu avantajlardan sadece biridir. Yakıt verimliliği, paradan tasarruf etme, bireysel yıllık kiralama yapmayı birçok insan için bilinçli bir hareket haline getirir. İkinci el veya sıfır ucuz araç kiralama, çok fazla harcamadan konforlu ve rahat bir yolculuğun tadını çıkarmak isteyenler için ideal bir çözümdür. Ancak soru şu ki, hangi yıllık otomobil kiralama şirketi en ucuz fiyatları sunuyor?

Yıllık oto kiralama fiyatları oldukça pahalı görünebilir ancak doğru bir araştırma ile yıllık filo araç kiralama fiyatları öğrenebilirsiniz. Bu fiyat indirimleri ile daha ucuz bir araba seçerek yıllık kiralama araç fiyatı az masrafla daha fazla tasarruf edebilirsiniz. 1 yıllık ehliyet araç kiralama sırasında gerekli tüm evrakları yanınızda bulundurmalısınız. 1 yıllık araba kiralama İş Bankası taksitle araç kiralama kampanyası hala devam ediyor. Yıllık araç kiralama fiyat ile satın alma yerine uygun koşullarda uzun süreli operasyonel kiralama.

2 Yıllık Araç Kiralama

2 yıllık araç kiralama fiyatları 2024 yılı için en uygun teklifler. Yıllık araba kiralamak ne kadar?, Uzun dönem araç kiralama avantajlı mı?, Kiralık araç karlı mı?, ve abonelik ücreti konusundaki aklınıza takılan soruların cevaplarını siz talep etmeden indiriminizle birlikte biz hazırladık.

WhatsApp İletişim