Aylık 1500 TL Araç Kiralama | Bufilo

Aylık 1500 TL Araç Kiralama

Aylık 1500 TL araç kiralama yapmak artık çok kolay. İnternet sitemiz üzerinden hibrit, dizel otomatik, benzinli manuel ya da dizel manuel araç kiralamak mümkün. Araç kiralama fiyatlarını karşılaştırmak bufilo.com ile kesinlikle zahmetsiz. Geleneksel araba kiralama sektöründen uzak bir bakış açısıyla tek sayfa üzerinden fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz. Araç kiralamak istediğinizde en önemli faktörlerden biri kiralama fiyatıdır. En ucuz aylık araç kiralama fiyatları, aracın markası ve modeli ve sürücünün yaşı gibi çeşitli faktörlere göre değişiklik gösterecektir. Bu yazıda, bir sonraki aracınızı kiralarken bilinçli bir karar verebilmeniz için bu faktörlerden bazılarına genel bir bakış sunacağız.

Kurumsal araç kiralama fiyatları, firmanın büyüklüğü, araç kiralama süresi ve araç tipi tercihi gibi birçok faktör tarafından belirlenir. Yılda 60 günden fazla araç kiralayan şahıs işletmesi, kurum, kobi gibi işletmeler KDV ve diğer vergisel avantajlardan dolayı kurumsal hizmet almayı tercih etmektedirler. Kurumsal kiralama ihtiyaçlarınıza göre 3 aylık araç kiralama ya da 6 aylık araç kiralama üzerine olabilir. İsterseniz sadece gireceğiniz ihale ya da iş görüşmeniz için saatlik ya da günlük lüx araç, spor araç, sedan ya da konfor paket bir araç şöförlü ya da şöförsüz olarak hemen temin edebiliriz.

Aylık araba kiralama İstanbul anadolu yakası ayrıca aylık araç kiralama İstanbul avrupa yakası adrese teslim kiralama imkanı üstelik ücretsiz. Aylık araç kiralama firmaları ya da aylık oto kiralama fiyatları ile bizim fiyatları karşılaştırın daha ucuzu yok VIP hizmet kalitesinden ödün vermeden aylık ucuz araç kiralama.

Yıllık oto kiralama indirimli uzun vadeli araç kiralama üstelik ATM ya da BTM gitmeden banka kartı ile araç kiralama yaparak istediğiniz yere gidebilirsiniz. Yıllık araç kiralama fiyat listesine ek hizmetleri de ücretsiz dahil ettik. Yıllık lüks araç kiralama isteyenlere Audi, Mercedes, Range Rover kiralık araç yıllık olarak sunuyoruz. Araç kiralama yıllık full kaskolu ve sınırsız kilometre yıllık otomobil kiralama yıllık gezi rotaları belirlemek için bireysel araç kiralama yıllık hizmeti konsepti oluşturduk. Çok sayıda yıllık filo kiralama ya da az sayıda yıllık araç kiralama bireysel olarak mümkün. Yıllık oto kiralama fiyatları ne kadar? En ucuz yıllık kiralık araç fiyatları mı gerekli oldu tercihiniz hangisinden yana ise yıllık kiralama araç fiyatı oluşturulmaktadır. Yıllık bireysel araç kiralama konusunda altın gibi tavsiyeler. Yıllık araç kiralama fiyatları İstanbul ve diğer illerimiz de aynı fiyata.

Aylık araba kirala bu fırsatı sakın kaçırma hukuk, mühendislik ve özellikle digitalleşen sektörler için hemen en iyi fiyat teklifi alın. 3 ay araç kiralama hizmeti insanların uzun yıllardır tercih ettiği özellikle yaz veya kış gibi mevsimsel dönemlerde 90 günlük kullanım için tercih edilen kiralama modelidir. Sektörel yoğunluğunuzu 3 aylık kiralama ile atlatabilirsiniz. Herkese açık rakamlar ile filo araç kiralama fiyat karşılaştırma imkanı kiralık araba aylık fiyatları liste halinde. Araç kiralama yıllık sabit fiyatlar. Araç kiralama yıllık fiyat öğrenmek için yapmanız gereken bireysel aylık araç kiralama listesine göz atmak.

Aylık 1500 TL Araç Kiralama | Aylık 1500 TL Kiralık Araçlar bufilo.com

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 16.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 16.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 20.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 20.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Aylık 1500 TL Araç Kiralama Nasıl Yapılır?

bufilo.com aylık araç kiralamanın en kolay ve hızlı yoludur. Aylık 1500 TL araba kiralama sitemizde istediğiniz aracı en uygun fiyatla kiralayabilirsiniz.  Fiat Egea, Peugeot 301, Fiat Linea, Renault Clio, Renault Clio Sport Tourer, Renault Symbol, Peugeot 208, Kia Rio, Hyundai i20, Dacia LODGY, Opel Astra, Renault Fluence, Renault Megane, Ford Focus, Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, Skoda Octavia, Fiat Fiorino marka 2019 model araç kiralama, 2018 model arç kiralama, 2020 model araç kiralama hatta 2021 model kiralık aracınızı da şimdiden rezerve ettirebilirsiniz. Sedan, Hatchback, Van, Minivan, Panelvan, Camlıvan, Hafif Ticari Araç (Kombi Van) en çok tercih edilen kiralık araçlardır. Aylık 1500 TL ye 1 aylık araç kiralama, 3 aylık araç kiralama, 6 aylık araç kiralama hatta 1 yıllık araç kiralama bile yapabilirsiniz.

Aylık 1500 TL Araç Kiralama Filomuz

Araç kiralama filomuz Fiat, Duster, Volkswagen, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Mercedes, BMW, Audi marka araçlardan oluşmaktadır. 2 kişilik araç kiralama, 6 kişilik araç kiralama, 7 kişilik araç kiralama tercih ederek günlük ucuz fiyatlara araba kiralama yapabilirsiniz. Ticari araç kiralama, hafif ticari araç kiralama, 4*4 arazi aracı kiralama, SUV kiralama, şehirlerarası araç kiralama hatta gelin arabası kiralama gibi özel istekleriniz içindeiş modelinize uygun araçları otoparkımızda bulundurmaktayız.

Araç filomuz tüm misafirlerimize uygun araçları bulundurmaktadır. Uygun fiyatlı sıfır araç kiralama yapabileceğiniz gibi, ikinci el araç kiralama ya da uzun dönem araç kiralama hatta 1 adet araba kiralama yaparak filo kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. 1ay, 3 ay, 6 ay, 12 ay, 18 ay, 24 ay, 36 ay hatta 48 araç kiralama da yapabilirsiniz.


WhatsApp İletişim