Aylık 800 TL Araç Kiralama | Bufilo

Aylık 800 TL Araç Kiralama

Aylık 800 TL araç kiralama kampanyamız sınırlı süreliğine siz misafirlerimiz için devam ediyor. Hem de tüm araçlarımız dizel ve otomatik Volkswagen Polo, Yeni Volkswagen Polo, Fiat Egea, Renault Clio ve Renault Clio Sport Tourer marka kiralık arabalar sizler için otoparklarımızda. Aylık araç kiralama işleminizi gerçekleştirmek için bufilo.com sitemizi ziyaret edip, istediğiniz kampanyamızı seçebilirsiniz. En uygun fiyatlar ve en ucuz araç kiralama seçenekleriyle 1 aylık, 3 aylık veya 6 aylık araç kiralama yapabilirsiniz.

Şirket filoları kurum kobi tacir şahıs işletmesi gibi firmalara depozitosuz ve kredi kartı zounluluğu olmadan ucuz araba kiralama segment vergi bakım sigorta hasar düşünmenize gerek yok. Araba kiralamak, araç satın almaktan hiç bu kadar avantajlı olmamıştı. Sistemli güvenli misafir ilişkileri en iyi ofislerimiz en iyi kiralık araç marka ve modelleri ile havalimanı İstanbul lokasyonunda beklemektedir. Havaalanı en iyi araba kiralama fiyatları kiralık araç acentemiz Türkiye ve Dünya'da kısa vadeli veya uzun vadeli en uygun araba kiralama olmaya aday. Kiralama şirketi koşulları size bağlı marka model yıl düştükçe fiyat ucuzluyor ve en iyi fiyat veren firma oluyoruz. Havalimanı araba kiralama hızını, ayrıcalıklarını ve kusursuz deneyimi yaşayın. Havaalanı araç kiralama tertemiz ve bakımlı araçlar vale hızlı vale teslimatı ile istediğiniz tarihte.

Kiralık araç aylık otomatik vites üstelik dizel araçlar. Uzun dönem kiralık araç istediğiniz sayıda tedarik edilmektedir. Merak edilen aylık kiralık araç fiyatları 2022 yılı güncel fiyatlar 6000 TL + KDV den başlıyor. Araç kiralama fiyatları yıllık olarak hazırlandı ay ay ödeme planlarımıza göz atın. Yıllık araç kiralama kampanya dahilinde  bakım, onarım, sigorta işlemlerinizi biz hallediyoruz. Araç kiralama aylık fiyatları indirildi 1000 KM kampanyamız tam sizler için. Uzun dönem araç kiralama fiyat listesi 2022 yılı için hazır 2023 yılı tekliflerinizi de hemen alabilirsiniz. Yıllık araba kiralama istediğiniz segment istediğiniz kasa istediğiniz renk. Uzun dönem kiralık araç fiyatları ile satın alma devri bitiyor. Şirket araç kiralama fiyatları ile senelik araç kiralama fiyatları ile aylık araç kiralama fiyatları İstanbul için karşılaştırmalı olarak sizler için hazırlandı.

Aylık kiralık araba fiyatları 5000 TL + KDV den başlıyor. Aylık araba kiralama İstanbul içi ücretsiz teslimat ile ulaşımdan tasarruf etmek isteyen kişiler için kolay ve kullanımı rahat araçlar sunmaktayız. Audi A8 kiralama ya da Audi A3 uzun dönem kiralama mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle. Her segment yıllık kiralık araba her işinize uygun doktor, avukat, mühendisler için de özel kampanyalar. İster 3 aylık kiralık araç ister 3 yıllık araç kiralama farkını öğrenmek için kilometre kampanyamıza lütfen göz atın.

Aylık araba kirala hem satın almaktan daha ekonomik aylık 900 tl araç kiralama İstanbul da seyahat etmenin en ucuz yolu. Aylık araba kiralama ne kadar mı diyorsunuz ehliyet süreniz ve yaşınız da bu konuda fiyatlamayı değiştirmektedir. Yıllık araç kiralama İstanbul iş insanları için en çok tercih edilen avantajları da beraberinde getiriyor. Aylık kiralama araba alış tarihi ve bırakma tarihi planı yaparken Razaman bayramı ve Kurban bayramı tarihlerine lütfen dikkat ediniz.

Aylık 800 TL Araç Kiralama bufilo.com

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 16.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 16.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 20.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 20.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Aylık 800 TL Araç Kiralama Kampanyası

Dacia, Fiat, Ford, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, ve  Volkswagen araçlardan oluşan filomuzu keşfedin. Aylık kullanmak istediğiniz kilometrenizi seçin ve aracınız kapınıza kadar gelsin. Araç bakım ve onarım süresi boyunca ikame araç hizmetiniz de kiralama fiyatına dahil. 2020 model, 2021 model, 2022 model veya 2023 model araç kiralama yapmak için şimdiden rezervasyonunuzu oluşturabilirsiniz.

Siz talep etmeden indiriminizi oluşturduk ve kamponyanızı hazırladık. Aylık uygun fiyatlarla bireysel ve kurumsal araç kiralama yapmanız mümkün. En çok tercih edilen Volkswagen Polo, Fiat Fiorino, Ford Tourneo Courier, Fiat Doblo, kiralık Dacia Duster, Renault Clio kiralık araba filomuz ile size hizmet vermek için hazırız.

Aylık 800 TL Araç Kiralama Fırsatı

Aylık 800 TL araç kiralama kampanyalarımız İstanbul için devam ediyor. Tercih ettiğiniz ekonomi sınıfı araçları kullandığınız kilometre kadar ödeme yapabilirsiniz. Sizilerin kilometre kullamınıza göre özel fiyatlandırma yapmaktayız. Kiraladığınız arabayı teslim ettiğinizde sözleşmede belirtilen kilometre kullanım hakkınızdan daha fazlasını yaptıysanız, fazladan kullandığınız km başına ek ödeme yapmanız gerekecektir.

Aradığınız aracı bufilo.com aylık araç kiralama sayfamızda bulamıyorsanız, sizin için satın alıp, kiralayabiliriz. İstediğiniz aracı temin etmemiz 15 günü bulabilir. Bu bekleme süresinde sizi araçsız bırakmamak adına hemen otoparkımızdan muadil bir otomobili size teslim ediyoruz.

Adrese Teslim Araç Kiralama

Adrese teslim araç kiralama ilanlarımızı bufilo.com sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. Aylık, yıllık hatta uzun dönem araç kiralama yapabilirsiniz. Bireysel ve kurumsal misafirlerimize araç sayısı farketmeksizin aynı hizmeti sunmayı taahhüt ediyoruz. Bulunduğunuz konuma veya araç kiralamayı talep ettiğiniz tarihe göre araçlarımız değişiklik gösterebilir.

bufilo.com 'dan Nasıl Araç Kiralayabilirsiniz?

444 8 902 misafir merkezimizi arayarak, email gönderip teklif isteyerek ya da WhatsApp üzerinden iletişim kurup rezervasyon şartlarını siz belirleyerek aylık araç kiralama yapabilirsiniz.



WhatsApp İletişim