Aylık 2000 TL Araç Kiralama | Bufilo

Aylık 2000 TL Araç Kiralama

Aylık 2000 TL araç kiralama kampanyamızı siz misafirlerimiz için hazırladık. Üstelik Dizel Otomatik Volkswagen, Fiat, Toyota marka kiralık araçlar. Aylık 2000 TL ödeme ile araba kiralamak artık mümkün. Aylık 2000 TL otomobil kiralamak için tek yapmanız gereken bufilo.com sitemizi ziyaret edip, kilometreni seç kampanyamızdan faydalanmak. Ucuz araç kiralama hatta en uygun araba kiralama fiyatlarını sizler için hazırladık.

Mercedes, Range Rover, Audi, Jaguar, BMW premium kiralama temiz ve bakımlı araç rezervasyonunu mobil uygulamamızdan ya da web sitemizden yapabilirsiniz. 2-3 yaşında, kilometresi düşük yeni model, donanımlı, konforlu prestijli araçlar ücretsiz teslimat. Kiralık aylık araç mı arıyorsunuz? İstanbul bölgesindeki tüm segment araçları internet sitemizde inceleyebilirsiniz.

En iyi araç kiralama fiyatları aylık araç kiralama hem de avantajlı fiyatlarla özel geceler, özel toplantılar, prestijli toplantılar, turistik gezileriniz, fuar, konferans, kongre, seminer, toplantı, firma tanıtımı, iş yemeği, ihale, düğün, nişan, evlilik teklifi, kına gecesi, özel davetler, iftar yemeği, şölen, açılışlar, dizi film prömiyer, sünnet düğünleri için nostaljik araç, kır düğünleri, kutlamalar, doğum günleri, yıl dönümü etkinlikleri için.

En iyi araç kiralama firmaları size en iyi araba kiralama fiyatları sunmaktadır. Lüx araç kiralama, VIP araç kiralama, ticari araç kiralama, hafif ticari araç kiralama, 4*4 arazi aracı kiralama, SUV kiralama, minibüs kiralama, pickup kiralama, şöförlü araç kiralama, tek yön araç kiralama, elektrikli araç kiralama, hybrid araç kiralama, spor araç kiralama, üstü açık cabrio araç kiralama, şehirlerarası araç kiralama, 6 kişilik araç kiralama, 8 kişilik araç kiralama, 10 kişilik araç kiralama, hatta gelin arabası kiralama gibi özel günlerinizde bufilo.com yanınızda!

Rent a car ile kiralık araba arama son buluyor. Bufilo, en iyi araç kiralama sizlere bir çok kiralık araç sunmaktadır. Aylık kiralık araba kadar senelik Volkswagen Polo, Yeni Volkswagen Polo, Fiat Egea, Renault Clio, Kia Rio, Hyundai i20, Opel Astra, Renault Fluence, Renault Megane, Ford Focus, Toyota Corolla, Skoda Octavia, Skoda Scala, Fiat Doblo, Dacia, Duster, Renault Captur, Volkswagen Golf, Opel Insignia, Volkswagen Caddy, Volkswagen Tiguan, Volkswagen T-Roc, Volkswagen Caravelle, Volkswagen Passat, Volkswagen Transporter, Peugeot 2008, Peugeot 3008, Peugeot 5008, Seat Leon, Seat Arona, Seat Leon, Opel Corsa, BMW 3 Serisi Sunroof, Audi A4 Quattro Sunroof, Audi A3 Sedan, Yeni Skoda Octavia Hibrit, Skoda Superb, BMW 3.20d, Audi A4, BMW 5 Kasa, Mercedes C 200d AMG, Mercedes C180 AMG, Volkswagen Passat R Line Highline, Mercedes Vito, Audi A6 2.0 Quattro, BMW 4.20d M Sport Cabrio, Range Rover Velar, Range Rover Vogue, BMW X5 xDrive 25d, Audi A8 Long Quattro, Range Rover Sport, Range Rover Autobiography. Bireysel kurumsal araç kiralama firmaları en iyi araba kiralama fiyatlarını oluştururken sizden tüm ihtiyaçlarınızı talep eder.

Siz de bufilo.com'da bulabileceğiniz İstanbul aylık araç kiralama seçenekleriyle kentin eşsiz dokusunu 30 gün süre zarfında paylaşabileceğiniz gibi en ucuz aylık araç kiralama fiyatları İstanbul yakınında sizinle buluştursun. Aylık kiralık araçlar tatilciler ve yabancılar için ideal. Yaz tatiliniz için aylık lüks araç kiralama yapabileceğiniz gibi işyeriniz için de sezonluk özel olarak aylık filo kiralama.

Aylık 2000 TL Araç Kiralama | Aylık 2000 TL Kiralık Araçlar

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 16.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 16.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 20.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 20.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Aylık 2000 TL Araç Kiralama Fırsatları

İster 1 aylık araç kiralama, ister 3 aylık araç kiralama ister 6 aylık araç kiralama ya da 1 yıllık araç kiralama yapın, kilometrenizi ve ödemek istediğiniz aylık araba kiralama tutarını siz belirleyin. Dizel otomatik ya da benzinli manuel araçlar sizler için İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Bursa, Ankara, İzmir ve Antalya araç parklarımızda hazır. bufilo.com aylık kiralık araba arayanlar için en kolay ve hızlı araç kiralama adresidir. Aylık 2000 TL araç kiralama üstelik vade farksız 6 taksit seçeneği ile bufilo.com'da.

En Çok Tercih Edilen Aylık 2000 TL Kiralık Araç Markaları

Operasyonel araç kiralama da en çok tercih edilen araç markaları Kiralık Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Land Rover, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, ve Volkswagen siz misafirlerimiz için otoparkımızda hazır. 2018 model araç kiralama yapabileceğiniz gibi 2019 model araç kiralama, 2020 model araç kiralama, 2021 model araç kiralama, 2022 model araç kiralama ya da 2023 model kiralamak istediğiniz arabayı şimdiden ön sözleşmenizi hazırlayarak sipariş edebiliriz.

Aylık 2000 TL Araba Kiralama hem de Dizel Otomatik

Dizel otomatik kiralık araçlarımızı siz misafirlerimize aylık araç kiralama yapmanız dahilinde ücretsiz olarak adresinize teslim ediyoruz. Aylık araç kiralama fiyatları günlük 60 TL den başlıyor ve 200 TL hatta 800 TL kadar ulaşabiliyor. Kiralık Fiat Egea, Peugeot 301, Fiat Linea, Renault Clio, Renault Clio Sport Tourer, Renault Symbol, Peugeot 208, Kia Rio, Hyundai i20, Dacia LODGY, Opel Astra, Renault Fluence, Renault Megane, Ford Focus, Toyota Corolla, Volkswagen Jetta, Skoda Octavia, Fiat Fiorino, Ford Tourneo Courier, Fiat Doblo, Dacia, Duster, Renault Captur dizel otomatik kiralık araçlarımızı seçip, yolunuza güvenle çıkabilirsiniz. Uzun dönem araç kiralama yapmak isteyen misafirlerimiz de aynı imkanlardan yararlanabilirler.


Ayda 2000 tl Taksitle Araba

Ayda 2000 TL taksitle araba şu an elde edilebilir olan en ucuz araba olma özelliğini devam ettiriyor. Bu kampanya paketi ile ayda 2000 TL ödeyerek taksitlendirme başlayabilirsiniz. Kaçırılmayacak bir kampanya siz misafirlerimiz için başladı. Aylık veya uzun dönem kiralama tamamen sizin tercihinize bağlı. 2019 model, 2020 model, 2021 model, 2022 model araç rezerve edebileceğiniz gibi şimdiden 2023 model aracınızı da rezerve edebilirsiniz.

Aylık 2000 TL Ödemeli Kredi ile Araba

Aylık 2000 tl ödemeli araba kredisi ile siz de araç elde etme fırsatını elde ediniz. Taksit imkanı ile siz de araba sahibi olabilirsiniz. 1 ay vadeli, 2 ay vadeli ya da 12 ay vadeli kredi seçenekleri ile en ucuz araçlara kiralayarak sahip olabilirsiniz. İstediğiniz arabayı kredi ile elde edebilirsiniz. Kredi kampanyaları sunulmaya devam ediyor. 

WhatsApp İletişim