Aylık 4000 TL Araç Kiralama | Bufilo

Aylık 4000 TL Araç Kiralama

Aylık 4000 TL araç kiralama ile maliyetlerinizi minimum seviyeye düşürebilirsiniz. Hem de dizel ve otomatik bir araç ile. İşte Aylık 4000 TL Araç Kiralama ile ilgili bilmeniz gerekenler. Araç kiralama fiyatları söz konusu olduğunda pek çok farklı fiyat aralığı ile karşılaşmanız mümkündür. Kiralama fiyatları hangi etkinlik için kiralayacağınıza, kaç günlük olacağına, ihtiyacınızın ne kadar süreceğine ve kaç adet araç kiralak istediğinize göre değişir ayrıca şöförlü araç kiralamak isterseniz, şöförün deneyimine ve dil bilgisine göre de fiyat artacaktır. Daha detaylı bilgi almak için blog sayfamızı ziyaret edip pazaryerleri ile ilgili en güncel soruların cevaplarını bulabilir, aylık kiralama veya uzun dönem kiralama yeniliklerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Lüks araç kiralama İstanbul olarak kiralık lüks arabalar sağlayan ve Audi'den Bentley'e Ferrari'den SUV'a kadar geniş bir araç yelpazesi sunmaktayız. İstanbul lüks araç kiralama fiyatları sizler için kampanyalı olarak mevcut. 2 yıllık araç kiralama ya da diğer adıyla 24 ay araç kiralama fiyatları çok avantajlı ödeme planları ile kiralayın. Aylık kiralık araç, yıllık kiralık araç, uzun dönem kiralık araçlar siz misafirlerimiz için aynı gün teslim. Fırsatı kaçırmayın. 24 ay kurumsal kiralık araç ya da 12 ay kurumsal kiralama yapın.

Aylık ticari araç kiralama Station Wagon, Minibüs, Pickup, Roadster, Van, Minivan, Panelvan, Camlı Van, Hafif Ticari Araç (Kombi Van), Kamyon, ve Kamyonet bir arada kiralamak isteyenlere tavsiye ederiz.

Araç kiralama maliyetinizi kısa süreli kiralama olan haftalık araç kiralama, 1 haftalık, 2 haftalık veya 3 haftalık araç kiralama avantajları sizleri bekliyor. Kullanmak istediğiniz kilometreyi siz belirleyin ve 10 günlük araç kiralama, 15 günlük araç kiralama, 20 günlük araç kiralama, 30 günlük araç kiralama hizmetlerimizden faydalanın. 15 günlük kiralık araba fiyatları ile haftalık araba kiralama fiyatlarını karşılaştırmalı olarak sunuyoruz. Aylık şirket araç kiralama sürekli yenilenen filosu ve en özel avantajlarıyla sizinle.

Aylık 4000 TL Araç Kiralama bufilo.com

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Yeni Fiat Egea

Yeni Fiat Egea

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 18.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 18.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Seat Leon 1.6 TDI DSG STYLE

Seat Leon 1.6 TDI DSG STYLE

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Renault Megane Sedan TOUCH 1.5 dCi EDC

Renault Megane Sedan TOUCH 1.5 dCi EDC

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Jetta 1.6 TDI DSG

Volkswagen Jetta 1.6 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Seat Leon 1.6 TDI DSG Sunroof

Seat Leon 1.6 TDI DSG Sunroof

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 24.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 24.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Skoda Octavia Style 1.6 TDI DSG

Skoda Octavia Style 1.6 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 27.500 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 27.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Aylık 4000 TL Kiralık Araç Kampanyası

Aylık kiralama ya da yıllık araç kiralama kampanyamız dilerseniz 1 ay, 3 ay, 6 ay, 12 ay, 18 ay, 24 ay, 36 ay hatta 48 ay olarakta seçebilirsiniz. İkinci el uzun dönem araç kiralama yaparak İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir illerimizde ki otoparklarımızdan kiralık araçlarınızı teslim alabilirsiniz. Renault Captur, Volkswagen New Beetle, Volkswagen Golf siz misafirlerimiz için özel geceleriniz ya da turistik gezileriniz de yanınızda.

Çok sayıda aylık 4000 tl araç kiralama seçeneğimiz arasından zevkinize ve ihtiyacınıza uygun bir aylık 4000 tl kiralık araç bulabileceğinize inanıyoruz.

Aylık 4000 TL Araç Kiralama Filomuz

Araç kiralama filomuz Volkswagen Polo, Yeni Volkswagen Polo, Fiat Egea, Peugeot 301, Fiat Linea, Renault Clio marka dizel ve otomatik ya da benzinli hibrit araçlardan oluşmaktadır. Her türlü ihtiyaç ve iş modelinize uygun araçları Sedan, Hatchback, SUV, Coupe, Cabrio, Crossover, MPV, Station Wagon, Minibüs, Pickup, Roadster, Van, Minivan, Panelvan, Camlıvan, Hafif Ticari Araç (Kombi Van), Kamyon, Kamyonet, Karavan, Klasik otoparkımızda bulundurmaktayız.

Aylık 4000 TL Kiralık Araçlar

Araç filomuz tüm misafirlerimize uygun araçları bulundurmaktadır. Ofise gelmek istemezseniz talep ettiğiniz yere kiraladığınız aracı getirip yine istediğiniz adresten teslim alıyoruz. Uygun fiyatlı sıfır araç kiralama yapabileceğiniz gibi, ikinci el araç kiralama ya da uzun dönem araç kiralama hatta 1 adet araba kiralama yaparak filo kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ucuz fiyatlı ve güvenilir online araç kiralama servisinden her şehirde hızlı bir şekilde rent a car hizmeti al, kolayca ve uygun fiyatlarla araba kirala. 1ay, 3 ay, 6 ay, 12 ay, 18 ay, 24 ay, 36 ay hatta 48 araç kiralama da yapabilirsiniz.

Aylık 4000 TL Araç Kiralama Ödeme Seçenekleri

bufilo.com'dan yaptığınız rezervasyonların ödemesini banka kartı ile yapabilirsiniz. Tüm bankalara ait debit kartlar geçerlidir. Kredi kartı, debit kart, banka kartı, bonus kart, chip para, peşin ödeme, eft, havale, nakit veya taksitle araç kiralama yapabilirsiniz. Kredi kartsız araç kiralama yapabileceğiniz gibi kredi kartı istemeyen firmalardan da araç kiralama kiralayabilirsiniz. Kredi kartınızın limiti yetmiyor ise birden fazla kredi kartı ile de ödeme yapabilirsiniz.

Ayda 4000 TL Taksitle Araba Fırsatı

Ayda 4000 TL taksitle araba hem de peşinatsız hiç bir ek ödeme olmadan araç elde etme imkanı. Araç alamıyorsanız planlarınızı ertelemenize gerek yok. En uygun taksitlerle araç satın alır gibi kiralayabilirsiniz. Geniş araç otoparkımıza lütfen göz atın ve size uygun olan HP, SUV ya da sedan araçlarımızdan bir tanesini seçin.

Aylık 4000 TL Ödemeli Kredi Fırsatı

Aylık 4000 tl ödemeli kredi çekerek araç sahibi olabilirsiniz. Tatil planlarınız ertelemeye gerek yok. Hemen şimdi kendiniz için en uygun kampanyamızı seçerek istediğiniz araca sahip olun ister 1 ay ister 12 ay ya da 24 ay kullanacağınız kilometreyi ve taksit ödeme planını siz seçiyorsunuz.

WhatsApp İletişim