Uzun Dönem Araç Kiralama | Bufilo

Uzun Dönem Araç Kiralama

Uzun dönem araç kiralama fiyatları ne kadar? Yıllık şirket aracı kiralama işlemi için hangi evraklar gerekli? Uzun dönemli araç kiralama kampanyalı fiyat listesi. 2022 yılı Uzun dönem kiralama kampanya koşulları? Artık Uzun dönem kiralama yoluyla finansman ve amortisman maliyetlerini azaltmak mümkün. Bireysel uzun dönem kiralama ve kurumsal uzun dönem kiralama için en uygun, en ekonomik, en ucuz fiyat listelerini hazırladık. Bu kılavuzda size adım adım uzun dönem araç kiralama için atmanız gereken adımları göstereceğiz. Uzun dönem araba kiralama konusundaki aklınıza takılan soruların cevapları siz misafirlerimiz için cevapladık. 

Hem sıfır hem ikinci el kiralık araç temin etmek artık mümkün. 1 adet araba kiralama üstelik otomatik araç kiralama ile 2. el kiralık araçlar sizler için otoparkımızda. 18 ay, 24 ay, 36 ay hatta 48 aylık araç kiralama. Uzun dönem araç kiralama tercihinizi ikinci el araç kiralama ile Borusan veya Avek gibi yetkili servis bakımlı Alman malı araçları tercih ederek yapabilirsiniz. Kampanyalı sıfır araç kiralama hemen teslim 2. el uzun dönem araç kiralama taahhütsüz, cezasız, ve cayma bedelsiz.

Uzun Dönem Araç Kiralama bufilo.com

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 16.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 16.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 20.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 20.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Yeni Fiat Egea

Yeni Fiat Egea

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 18.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 18.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Seat Leon 1.6 TDI DSG STYLE

Seat Leon 1.6 TDI DSG STYLE

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Renault Megane Sedan TOUCH 1.5 dCi EDC

Renault Megane Sedan TOUCH 1.5 dCi EDC

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Jetta 1.6 TDI DSG

Volkswagen Jetta 1.6 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Seat Leon 1.6 TDI DSG Sunroof

Seat Leon 1.6 TDI DSG Sunroof

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 24.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 24.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Dizel Skoda Octavia Style 1.6 TDI DSG

Skoda Octavia Style 1.6 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 27.500 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 27.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

2. el Uzun Dönem Araç Kiralama

2. El uzun dönem araç kiralama, satın alma derdi olmadan araç kiralamak isteyenler için harika bir çözümdür. Çeşitli üreticilerin araçlarını tercih edebilirsiniz ve hepsi temiz bir geçmişe ve yeni lastiklere sahiptir. Tamamen yetkili servis bakımlı ve garantili araçlardan oluşan filomuzu keşfedin. Uzun bir süre için araç kiralamak istediğinizde Araç kiralama findeks notu kaç olmalı, en iyi teklifi sunacak bir şirket bulmak zor olabilir. Bazı şirketler kısa süreli kiralamalar için düşük fiyatlar sunabilir, ancak kiralamanızı birkaç ay daha uzattığınızda aylık maliyetler fırlar! Lütfen fiyat araştırması yaparken fiyatların günlük mü haftalık mı ya da aylık olup olmadığını kontrol ediniz. Kiralık araç fiyatları şirketten şirkete ve ülkeden ülkeye değişir, ancak yararlı bulabileceğiniz bazı genel kurallar vardır. Araç kiralama fiyatları genellikle yaz aylarında ara sezonlara göre daha pahalıdır ve genellikle haftalık bazda, günlük bazda olduğundan daha az maliyetlidir. Uzun dönem kiralama tercih ederseniz, yaz sezonu ya da kış sezonu konusunu dert etmenize gerek yok. Hem kurumlara hem bireylere cazip fiyatlar bufilo.com'da. Geniş ve ekonomik araç kiralama seçenekleriyle filo kiralama.

Uzun Dönem Araç Kiralama Filomuz ile Tanışın

Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford,Volkswagen, Skoda, Toyota, Land Rover, Mercedes, Opel, Peugeot, Lancia, Renault, and Seat marka araçlardan oluşan geniş filomuzu keşfedin. Kiralama süreniz boyunca tüm hasar, bakım ve onarım işlemlerini yetkili servislerin filo hizmetleri kapsamında karşılanacaktır. Kiralama süreniz boyunca huzurlu, keyifli ve sorunsuz bir deneyim yaşamanız için en yüksek standartları sunan çözüm ortakları ile çalışıyoruz. bufilo.com websitemizde listelenen araçları aylık sabit ödemeler ile yıllık araç kiralama yaparak kiralayabilirsiniz. Uzun dönem araç kiralama süreniz içinde aylık araç kiralama ihtiyacınız olduğunu an size ihtiyacınız olan istediğiniz lüx orta sınıf konfor ya da spor araç tedariği yapmaktayız. Eğer günlük ya da saatlik ihaleye girecekseniz ve lüx bir araç istiyorsanız size kiralık Audi A4, kiralık Audi A6 ya da kiralık Range Rover marka araçlarımızı şöförlü ya da şöförsüz hemen temin etmekteyiz.

Uzun dönem filo araç kiralama, genellikle günlük yada aylık araç kiralama fiyatlarından daha uygundur. Uzun vadeli araç kiralama şirketleri, sınırsız kilometre ile uzun vadeli kiralamalarda indirimler sunar.

Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyatları

Uzun dönem araç kiralama fiyatları 2024 yılı için günlük 100 TL den başlıyor ve limitli kilometre, hasar sigortası, limitsiz IMM fiyata dahildir. Aylık 3500 TL ticari araç kiralama ve aylık 4000 TL vasıta kiralamaya kadar ödeme planları ulaşmaktadır. Sizin iş ve seyahat İhtiyaçlarınızı belirlemeden uzun dönem araç kiralama fiyatlarınızı oluşturamıyoruz. Fiyat planlaması için çalışma saatleri içinde 44 8 902 numaralı misafir hattımızdan bizimle iletişime geçmeniz en doğrusu olacaktır. Araç kiralarken marka ve model gibi farklı faktörleri göz önünde bulundurmanız gerekir. Ayrıca sedan, hatchback, SUV, coupe, cabrio veya crossover gibi kasa ya da gövde tiplerini de göz önünde bulundurmak isteyebilirsiniz. MPV'ler ve istasyon vagonları da olası seçeneklerdir. En önemli özellikler ihtiyaçlarınıza bağlıdır.

Piyasada çok sayıda farklı marka ve model araç bulunmaktadır. Seçimizi kolaylaştırmak adına en popüler ve özellikle Alman markaların ve modellerin bu listesini göz önünde bulundurmanız için bir araya getirdik. Opel Astra, Ford Focus, Toyota Corolla Hybrid, Volkswagen Golf, Opel Insignia, , Volkswagen Tiguan, Volkswagen Caravelle, Volkswagen T-Roc, , , Renault Symbol, Volkswagen Caddy, Peugeot Kiralık AraçlarPeugeot 208, Renault Megane, Volkswagen Passat, Volkswagen Transporter, Fiat Egea, Peugeot 301, Renault Clio Sport Tourer, Peugeot 5008, Peugeot 3008, Peugeot 2008, Seat Arona, Skoda Scala, Seat Leon, Land Rover Kiralık Araçlar, BMW 3.20i ED Sunroof, Audi A4 2.0 TDI Quattro Sunroof, Audi A3 Sedan Sport Line S Tronic, Skoda Superb, BMW 3.20d, Audi A4 Multitronic, BMW 3.20i M Sport Sunroof, BMW 5.20i Sunroof, Mercedes C 200d 7G Tronic AMG, Mercedes C180 AMG 9G Tronic, Audi A6 Quattro. Renault Kaptur, ekonomik ve konforlu olacak şekilde tasarlanmış uzun dönemli araç kiralama ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir. Güç ve ekonomik dizel otomatik motora sahiptir. Kiralık Volkswagen Passat, konfor ve şıklık sunan bir arabadır. İyi performans ve yakıt verimliliği sağlayan yüksek beygir gücünde otomatik dizel motora sahiptir.

Uzun dönem kiralama fiyat belirleme, bir aydan fazla araç kiralama ihtiyacı duyanlar için uygun bir alternatif sunuyor. Uzun süreli araç kiralama fiyatları ile aylık değişen rakamlar ve bakım zahmetinden kurtulabilir ve tasarruf edebilirsiniz. Online ucuz uzun dönem araç kiralama, hızlı, kullanışlı ve geleneksel araç kiralamadan çok daha fazla avantaj sağlar. Teknolojinin yardımıyla tüketiciler artık çok çeşitli otomobiller arasından uzun vadeli kiralama seçimlerini yapabiliyor ve uzun dönem araç kiralama bireysel ihtiyaçlarına en uygun olanı bulabiliyor. Uzun dönem kiralık araba fiyatları ile kaldığınız süre boyunca bir araba kiralamayı düşünmek önemlidir. Online uzun dönem araç kiralama, aracınızı seyahatiniz bitmeden iade etmek zorunda kalmadan bir varış noktasından diğerine götürmenizi sağlayan kullanışlı bir seçenektir.

Bireysel Uzun Dönem Araç Kiralama

bufilo.com, kurumsal yıllık araç kiralama ve bireysel uzun dönem araç kiralama markasıdır. Bireysel uzun dönem araç kiralama fiyatları 2024 yılı ile araba kiralama hizmetlerinin popülaritesinin artmasıyla birlikte, giderek daha fazla insan kendi arabalarını satın almak yerine araba kiralıyor. Bu talep, kiralama firmalarının müşterileri için uzun süreli kiracıları ile aynı düzeyde hizmet ve deneyim sunabilmesi gerektiği anlamına gelir. İşte burada biz devreye giriyoruz. Biz uzmanlaşmış bir araba kiralama şirketiyiz. Bireysel kiralama yapan misafirlerimiz, uzun dönem araç kiralama yapan şirketler ile aynı düzeyde hizmet, deneyim, fiyat ve servis almaktadırlar. Bireysel yıllık araç kiralama ya da filo kiralamanın avantajlarından bireysel ve kurumsal olarak yararlanın. Bireysel araç kiralama aylık, 3 aylık, 6 aylık, 1 yıllık, 2 yıllık ve 3 yıllık hatta 48 aya varan taksit ve vade ile araç kiralamanız mümkün. Uzun süreli araç kiralama bireysel olarak bufilo'da mümkün. Bufilo, uzun dönem araç kiralama imkanı sunan araç kiralama platformudur. Siz misafirlerimizin aylarca hatta yıllarca araba kiralamasına izin vererek mobiliteyi daha sürdürülebilir ve uygun fiyatlı hale getirmeyi amaçlamaktayız.

Bireysel uzun süreli araç kiralama, standart araç kiralama prosedürlerinden uzaktır. Çoğu araç kiralama firmasından farklı olarak, bireysel uzun dönem araç kiralama ile aracınızı 2 haftadan belirsiz bir süreye kadar tutma olanağına sahipsiniz. Daha uzun süreli seyahat ediyorsanız veya sıklıkla seyahat edip şehir değiştiriyorsanız, bireysel uzun dönem araç kiralama sizin için en iyi seçenek olabilir. Bu hizmetin genel faydaları şunları içerir: sınırsız kilometre seçiminize bağlı, sigorta ve yol yardımı fiyata dahildir. İstanbul'un her yerine ücretsiz teslimat fakat rezervasyon gereklidir. Depozito yok. 7/24 yol desteği. Esnek kiralama ile şartlar ve koşulların rahatlığı. Bu kiralama modeli, yeni bir tür uzun süreli araç kiralama hizmetidir. Uzun süreli bir araca ihtiyaç duyan, ancak bir araç satın almak için ön yatırım yapmak istemeyen bireyler hatta kurumlar için de faydalıdır.

Bireysel uzun dönem araç kiralama fiyatı ihtiyacı duyan kişilerin birçok seçeneği bulunmaktadır. Seçeneklerden biri, bir araç satın almak ve onu evinde veya işyerinde tutmaktır, ancak birçok kişi bu konuda kararsızdır çünkü bireyler ön maliyetlerini karşılamak istemezler. Kiralama yönetemi ile ödeme yöntemin avantajı, hiçbir zaman ekstra bir maliyeti olmamasıdır. İkinci seçenek, bir aracı kiralayıp, süresi dolduğunda iade etmektir, bu da kendi aracına aylık ödeme ve amortisman yapmaktan kurtulacaktır. Bu, zaman içinde öz sermaye oluşturur, ancak kira sözleşmesinin uzunluğuna ve ne tür bir araç seçtiklerine bağlı olarak pahalı olabilir.

Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyatları 2022

Uzun dönem kiralama, araç kiralama sisteminin avantajlarından yararlanan uygun seçenekli bir kiralama yöntemidir. Seçtiğiniz kiralama planına göre yıllık ya da uzun dönem kullanabileceğiniz aracınızı çok uygun fiyatla sizlere sunuyoruz. Daha fazla bilgi edinmek için blog yazılarımızı düzenli takip edebilirsiniz. Özel geceleriniz, turistik gezileriniz, fuar, konferans, kongre, seminer, toplantı, firma tanıtımı, iş yemeği, ihale, düğün, nişan, evlilik teklifi, kına gecesi, özel davetler, şölen, açılışlar, dizi film nostaljik araç sünnet düğünleri, kır düğünleri, kutlamalar, doğum günleri, yıl dönümü etkinlikleri gibi özel gün ve gecelerinizde bufilo.com yanınızda. Araç kiralama işleminden sonra seçtiğiniz varış noktasına ücretsiz araç teslimatı ile getiriyoruz, işiniz bittiğinde teslim alıyor ve adresinize bırakılan aracı bakım ve onarım için iade ediyoruz. Rezervasyonlarda banka kartı, coin, altcoin, bitcoin ya da kredi kartı kullanarak peşin veya taksitli alışveriş yapabilirsiniz. Peşin alışverişlerde tüm bankaların kredi kartlarını kullanabilirsiniz. Kredi kartı puanıyla, bonus paranızla ya da chip paralarınızı limit sınırlaması olmaksızın kiralama işleminizde kullanabilirsiniz. Şöförlü araç kiralamak isterseniz, şöförün deneyimine ve dil bilgisine göre de fiyat artacaktır.

Kampanya Dahilinde Ücretsiz Hizmetlerimiz

7/24 Yol Yardım Hizmeti

Hasar Onarım

Periyodik Bakım

Yaz Lastiği

İkame Araç Hizmeti

Motorlu Taşıtlar Vergisi

Trafik Sigortası

Full Kasko Paketi

Araç Muayenesi

HGS

Araç İzleme Hizmeti

Arıza ve Yol Yardım Hizmeti

Araç Logo Desteği

Kış Lastiği Sökme Takma Saklama Hizmeti

Cezasız İade Koşulları

O Km Araçlar

Kış Lastiği Değişimi

Genişletilmiş Kasko

Uzun Süreli Araç Kiralama Firmaları

İstanbul ili uzun süreli araç kiralama firmaları  bulunmaktadır. Filo araç kiralama fiyatları, belirli bir süreliğine kiralanan araçların markasına, özelliklerine ve sayısına göre büyük farklılıklar gösterebilmektedir. Kobiler veya büyük işletme ihtiyaçlarınız için filo kiralama çözümleri sunuyoruz! Kullanıcı dostu ve hızlı sipariş sistemimiz sayesinde bütçenize en uygun yıllık araç kiralama fiyatına ulaşmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Tek yapmanız gereken hemen sipariş oluşturmak! Şirketimiz on yılı aşkın bir süredir Türkiye pazarında faaliyet göstermektedir. Güçlü mali bütçemiz ve profesyonel kadromuzla hizmetlerimiz her zaman verimli ve güvenilirdir. Filo müşterileri, araç kiralama hizmeti ihtiyaçlarını bir yılı aşkın bir süredir karşılayabilirler. Ayrıca profesyonel filo yönetimi hizmetlerinden de faydalanabilirler. Uzun süreli kiralık araç mı arıyorsunuz? Satış danışmanlarımız ile iletişime geçiniz veya aracınızda olmasını istediğiniz özellikleri belirleyin ve zamandan tasarruf etmek için teklif oluşturun.

Uzun Dönem Araç Kiralama Avantajları Nelerdir?

Uzun dönem araç kiralama, araç satın almaktan daha iyi bir finans operasyonuna sahip olduğu için şirketler için avantajlıdır. Araç kiralama hizmetine hasar, onarım, araç bakımı ve il dışı servis kullanımı gibi şeyler dahildir. Ofisten ayrılmak zorunda kalmadan kısa süreliğine dijital platformlarda araç kiralama talebinizi gerçekleştirme sürecine sahibiz. Finansal değerlendirme süreçlerini online olarak ve banka garantisine ihtiyaç duymadan gerçekleştirmek mümkündür. Digital olarak firmaların belge takibi ve uygun olduğu değerlendirilip onaylandıktan sonra kullanıcılar, araçların verildiği hizmete anında ulaşabileceklerdir. Araç sahip olurken bir bankadan borç para almak veya şirketin sermayesinde para yatırmak yerine bütçenizi başka kaynaklara aktarabilirsiniz. Araç kiralama firması ile Daha önce üzerinde anlaşmaya vardığınız sabit tutarlar dışında, sözleşme süresi boyunca herhangi bir ek ücret alınmayacaktır. HGS ödemeleri ve tutanaksız hasarlar hariç. Uzun dönem araç kiralama ihtiyacı duyan kişilerin sorunsuz bir şekilde araç kiralamasına olanak tanıyan kolay, özelleştirilebilir bir hizmettir. Düşük maliyet, bütçe kontrolü, yetkili servis bakımlı araçlar, kesintisiz yol ve lastik yardım hizmeti, ikame araç avantajı, araç yedekleme hizmeti fiyata dahildir.

Uzun süreli 2 el araç kiralama, belirli bir süre için araç kiralamanın ekonomik bir yoludur. Bu kiralamalar genellikle bir yıl veya daha uzun sürer, ancak bazı şirketler uzun dönem rent a car için daha kısa süreli kiralamalar da sunar.

Uzun Dönem Araç Kiralama Fiyatları İstanbul

Uzun dönem araç kiralama fiyatları İstanbul ili için web sitemizden araç yapılandırırken seçim süreci basittir. Sadece tercih ettiğiniz marka, model, motor tipi ve şanzıman tipini seçin ve size uygun araçların bir listesi görüntülenecektir. Aracınızı seçtikten sonra araç kiralama bilgileri sayfasında kiralama süresi ve km limiti belirlenir ve fiyat teklifi oluşturulur. Sözleşme ve şartlar konusunda hemfikirsek, kira sözleşmesi yapılır ve hemen bufilo ailesine katılmaya başlayabilirsiniz. Uzun dönem araç kiralama filoları, erişilebilir ve hızlı araç kiralama seçenekleri sunar. Bilgisayarınız ve cep telefonunuz aracılığıyla bir rezervasyon yapabilir ve istediğiniz koşulları biliyorsanız, en iyisini hızlıca bulabilirsiniz. Araçlarımızı hijyenik koşullarda temizliyor ve dilediğiniz yere teslim ediyoruz. Yetkili servislerde yapılan ozon temizliği ile sigara ya da ekşi koku gibi etmenlerden kiraladığınız araçları arındırıyoruz. İstediğiniz tüm bilgilere internet sitemizden kolayca ulaşabilirsiniz. İstediğiniz segment araç fırsatı 4*4 arazi aracı kiralama, SUV kiralama, minibüs kiralama, pickup kiralama.

36 ay araç kiralama fiyatları sizler için indirdik. Uzun süreli filo araç kiralama aylık fiyatları müşterilerimizin talepleri doğrultusunda belirlenmektedir.

Uzun Dönem Kiralık Araçlar

Uzun dönem kiralık araçlar Web sitemizden ulaşabileceğiniz araç konfigürasyon uygulaması, tercihlerinizi tanımlamanıza ve mümkün olan en uygun araçları görüntülemenize olanak tanır. Bu uygulama ile markalar, modeller, yakıt türleri ve vites türleri için gereksinimlerinizi belirleyebilecek ve mevcut araçlar veya yeni araba istekleri için en iyi teklifleri alabileceksiniz. Belirli bir zaman aralığında araç kiralamak istiyorsanız ve sınırlı ihtiyaçlarınız varsa, 48 aya varan sürelerle kiralama imkanı sunan hizmetimizi denemenizi öneririz. İstanbul, Ankara, Antalya ve İzmir'deki otoparklarımızda uzun süreli kiralama sürelerimiz bulunmaktadır. 1 aydan 48 aya kadar fiyat alabilirsiniz. 3 aylık, 6 aylık, 12 aylık ya da24 aylık hatta 36 aylık kiralama da uzun dönem araç kiralama hizmetlerimiz içindedir. Uzun dönem lüx araç kiralama, VIP araç kiralama, ticari araç kiralama ve hafif ticari araç kiralama. Aylık 2000 TL, 3000 TL, 4000 TL, 5000 TL, 6000 TL, 7000 TL, 8000 TL, 9000 TL ya da 10.000 TL bütçenize göre kiralık araçlar.

Uzun dönem kiralık araç ihtiyacınız söz konusu olduğunda, kararınızda fiyat her zaman son faktör olmamalıdır. Uzun dönem oto kiralama yanında satın aldığınız ücretsiz hizmetleri de sormalısınız. Uzun dönem kiralık araç fiyatları tahmin edilemez. Dikkatli olmazsanız, beklediğinizden çok daha yüksek fiyatlar ödeyebilirsiniz. Uzun dönem araç kiralama şirketleri teknolojinin yardımıyla fiyatın doğru olmasını sağlamayı kolaylaştırmış ve size zaman kazandırmıştır.

Uzun Dönem Filo Kiralama

Uzun dönem filo kiralama hem kurumlara hem de bireylere cazip aylık kiralamalar sunar. Şimdi sabit fiyat garantisiyle. Filo kiralama pazarında en rekabetçi markalar arasında yer almayı hedefliyoruz. Güçlü bir sermaye yapımız ve filoları yönetme konusunda deneyimli bir ekibe sahibiz ve müşterilerimize kişiselleştirilmiş bir hizmet sunuyoruz. Kurumlar için filo kiralama, şahıslar için uzun dönem araç kiralama için deneyimli ekibimizle hızlı ve güvenli bir şekilde yanınızdayız. En ucuzu olamasak da kalite, hız ve dikkat konusundaki iddiamızı ortaya koyuyoruz. Bu üç özellik, bir iyi hizmet için esastır. Online şöförlü araç kiralama, tek yön araç kiralama, elektrikli araç kiralama, hybrid araç kiralama, spor araç kiralama, üstü açık cabrio araç kiralama, şehirlerarası araç kiralama, 6 kişilik araç kiralama, 8 kişilik araç kiralama, 10 kişilik araç kiralama, hatta gelin arabası kiralama gibi özel günlerinizde bufilo.com yanınızda! Yıllık 10.000 KM, 20.000 KM, 30.000 KM, 40.000 KM ya da 50.000 KM seçenekleriyle filo kiralama imkanı sunuyoruz. Kilometre tercihlerinizi havuz yapabilir. Havuz kilometre hesabınızdan toplam kilometre kullanımınızı takip edebilirsiniz.

Kurumsal Uzun Dönem Araç Kiralama

Kurumsal uzun dönem araç kiralamanın faydaları çoktur. Çalışanların, kendi arabalarının masraflarını ve bakımını ödemek yerine, yılda yalnızca bir aracın maliyeti hakkında endişelenmesi gerekir. İş seyahatlerine çıkmaları gerekiyorsa, geride bırakabilecekleri bir arabaya sahip olmadan eve nasıl dönecekleri veya ziyaret ettikleri yeni şehirde hangi ulaşım seçeneklerinin mevcut olduğu konusunda endişelenmelerine gerek kalmayacak. Şirketler bu araçları sağlamak zorunda kalmadan tasarruf ederken, aynı zamanda bakım maliyetlerinden ve sigorta, kayıt ücretleri ve yakıt maliyetleri gibi kişisel araçların iyi çalışır durumda tutulmasıyla ilgili diğer masraflardan da tasarruf ederler. Uzun süreli kurumsal kiralama, bir firma/kurum/şirket ile bir araç kiralama şirketi arasındaki bir anlaşmadır. Kurumlar, çalışanlarının uzun süre araç kullanması için kiralama firmalarından bir araç kiralar. Uzun süreli kullanım için araç kiralamanın farklı yolları vardır ve bunlar şu şekilde sınıflandırılabilir: geleneksel kiralama sözleşmeleri, kiralama sözleşmeleri, doğrudan satış, kurumsal araç kiralama, uzun dönem araç kiralama fiyatları 2021 ve uzun dönem araç kiralama fiyatları 2022 hatta uzun dönem araç kiralama fiyatları 2023 olarak da araç marka ve model seçimlerinizi yapıp, sunroof ya da sedan bir tercihte bulunabilirsiniz.

Uzun dönem araç kiralama bireysel olarak da bilinen uzun dönem araç kiralama, araç segmentine, yaşına ve kilometresine göre değişiklik göstermektedir. Birçok şirket, müşterileri çekmek için indirimler sunar. Yeni bir araba kiralamak için standart oranlar aylık 5000 TL ile 6000 TL arasındadır ve araca bağlı olarak aylık 7000 TL, 8000 TL, 9000 TL, 10.000 TL veya daha fazlasına kadar çıkabilir.

Uzun Dönem Araç Kiralama Kampanya

Uzun dönem araç kiralama kampanyası, aracını bir yıldan fazla süredir elinde bulunduran kişilere şirketin uzun dönem araç kiralama hizmetlerini tanıtmak amacıyla geliştirilmiştir. Kampanya, TV, dijital, ev dışı ve basılı reklam dahil olmak üzere çok kanallı olacak şekilde tasarlanmıştır. Kampanyalı araba kiralamak, yeni bir şehri keşfetmenin harika bir yoludur. Ama o kiralık arabaya binmeden önce bilmen gereken bazı şeyler var. Araç kiralamak sadece fiyat değil, aynı zamanda sigorta ve yakıt poliçeleri ile de ilgilidir. Bunları dikkate almazsanız, pazarlık ettiğinizden daha fazlasını ödeyebilirsiniz. En iyi fırsatları almak için kiralık aracınızı önceden ayırtmak en iyisidir. Yurtdışında araç kiralarken yanınızda uluslararası bir ehliyet bulundurmak her zaman iyi bir fikirdir. Araba kiralamak, dünyayı keşfetmenin en popüler yollarından biridir. Gideceğiniz yeri kendi hızınızda keşfedebilmek ve yakıt ya da trafik konusunda endişelenmenize gerek kalmaması gibi bir araba kiralamanın getirdiği pek çok avantaj vardır. 

Ancak, kampanyalı araç kiralamanın getirdiği bazı dezavantajlar da vardır, örneğin belirli yollara gidememek veya belirli ülkelere ulaşamamak. Herhangi bir sıkıntı yaşamamak için, araç kiralamadan önce biraz araştırma yapmanız ve kiralamanın ne gibi kısıtlamalar getirebileceğini bildiğinizden emin olmanız önemlidir. Araba kiralamak, etrafta dolaşmanın kolay ve rahat bir yoludur. Bir günlük veya bir haftalık gibi daha kısa süreler için araç kiralayabilirsiniz. Ayrıca saatlik veya günlük olarak araç kiralayabilirsiniz. Bu, özellikle yaşadığınız yere yakın olmayan bir yere gitmeniz gerekiyorsa ve ulaşım seçenekleriniz kısıtlıysa kullanışlıdır. Toplu taşıma seçeneklerinizin izin verdiğinden daha fazla bagajla seyahat etmek istiyorsanız, araba kiralamak da uygundur.

İkinci el uzun dönem araç kiralama fiyatları ekonomik şartlar içinde hızla artması, araç paylaşımı ve diğer ulaşım alternatiflerinin artmasına neden oldu. Bazıları araba sahibi olmaktan uzaklaşmanın çevre için iyi bir şey olduğunu söylerken, diğerleri bunun inovasyon ve ekonomi için ne anlama geldiği konusunda endişeli.

Uzun dönem araç kiralama fiyatlar nasıl oluşuyor? Siz misafirlerimizin araç kiralama talep formunda belirttiği yıllık kilometre kullanım miktarı ve araç kiralama süresi örneğim 1 yıllık, 2 yıllık, 3 yıllık veya 4 yıllık uzun süreli araç kiralama fiyatları oluşumuna etki etmektedir. Lüks araç kiralama uzun dönem fiyatları yıl boyunca dalgalanmaktadır. Yaz aylarında uzun dönem lüks araç kiralama fiyatları kışın olduğundan çok daha ucuzdur. Senelik planlama amaçları için bu fiyatların farkında olmak önemlidir. Uzun dönem kiralama araç fiyatları anlamak için ne tür bir araç kiralandığını, kiralama süresinin ne olacağını ve seyahat edeceğiniz yeri bilmek önemlidir.

36 Ay Araç Kiralama Fiyatları

36 ay araç kiralama fiyatları en yeni model araç kiralama fırsatları Bufilo'da. 36 ay araç kiralama fiyatları son dönemde en çok araştırılan ve avantajları dikkatlice incelenmesi konulardan biridir. En sağlıklı akıllı yatırım seçenekleri ile şirketinizi daha karlı hale getirin.

WhatsApp İletişim