Aylık 4500 TL Araç Kiralama | Bufilo

Aylık 4500 TL Araç Kiralama

Aylık 4500 TL araç kiralama şartları nedir? Ayda 4500 TL araba kiralama için neler gerekli? Aylık 4500 TL araç kiralama hakkında merak edilenleri sizler için cevapladık. En uygun fiyatlı araçları sizler için hazırladık. Hem de dizel ve otomatik 2018, 2019, 2020, 2021 veya 2022 model araçlar. Sıfır ya da ikinci el araç kiralama hepsi sizler için bir arada. Aracını hemen kirala indirimli ve ücretsiz adrese teslimatın keyfini yaşa anında. İstanbul ili 7/24 araç kiralamanın tam zamanı hemen kirala %45 indirimle araç kirala. En güvenilir ve uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti için bizle tanışın. Uzun dönem filo Kiralama, aylık araç kiralama, yıllık araç kiralama fırsatlarını kaçırmayın. Uzun dönem araç kiralama fiyatları 2022 yılında sizler için anasayfamız da güncel bufilo.com hemen ziyaret ediniz. Renault Clio benzinli veya dizel, otomatik veya benzeri aylık KDV Dahil kampanya Kadıköy, Başakşehir, Yenibosna, Ümraniye, Bahçeşehir, Beylikdüzü, Şişli ve tüm İstanbul da geçerli. Unutmadan 1ay, 3 ay, 6 ay, 12 ay, 18 ay, 24 ay, 36 ay hatta 48 ay araba kiralama yapabilirsiniz. Sedan, Hatchback, SUV, Coupe, Cabrio, Crossover, MPV, Station Wagon, Minibüs, Pickup, Roadster, Van, Minivan, Panelvan, Camlıvan, Hafif Ticari Araç (Kombi Van), Kamyon, Kamyonet ya da  Karavan seçimini yapabilirsiniz.

Online araç kiralama hizmetinden faydalanmak, insanların farklı şehirleri düşük maliyetle keşfetmeleri ve deneyimlemeleri için en iyi yoldur. Sadece bir araba ayırtmaları ve seyahat planı yapmaları gerekiyor. Araç kiralamak sadece ekonomik değil, aynı zamanda kullanışlı ve ucuzdur. Araba kiralamanın en iyi yanı, aracınıza zarar verme veya pahalı onarımlar için ödeme endişesi duymadan istediğiniz yere gitme özgürlüğüne sahip olmanızdır. Aylık kiralama ile 2000 KM, 2500 KM, 3000 KM, 3500 KM, 4000 KM, 4500 KM, 5000 KM, 6000 KM ya da sınısız kilometre araç seçimi gerçekleştirebilirsiniz.

Aylık kiralık araç fiyat sıralamamız en ucuz dizel otomatik araçlar ile başlar. Aylık uygun araç kiralama süresi 30 gün olarak belirlenmiştir. Her kategoride araç kiralama hizmetimiz ile ekonomik araç kiralama, üst segment araç kiralama, SUV araç kiralama yapabilirsiniz.

Aylık 4500 TL Araç Kiralama | Aylık 4500 TL Kiralık Araçlar

Kampanyalı Araçlar

Aylık Kiralık Otomatik Dizel Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

Volkswagen Polo 1.4 TDI DSG

  • Dizel / Otomatik
  • Aylık 12.500 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 16.500 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

Yeni Volkswagen Polo 1.0 TSI DSG

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 22.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 22.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)
Aylık Kiralık Otomatik Benzin Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

Renault Clio 1.0 TCe X-Tronic

  • Benzin / Otomatik
  • Aylık 20.000 ₺ +KDV (1.000 KM)
  • Yıllık 20.000 ₺ / Ay +KDV (12.000 KM)

Aylık 4500 TL Araç Kiralama Kampanyası

bufilo.com ile ihtiyaçlarınıza yönelik aracı seçip kiralamanın avantajlarından faydalanın. 2018, 2019, 2020, 2021 veya 2022 model tüm araç gruplarınında hemen öde fırsatı 7 Gün Kirala 4 Gün öde. %100 iptal ve kolay iade garantisi. Fiyatlara araç bakım, rent a car sigortası dahil olup kilometre aşım ücreti dahil değildir. Şöförlü ya da şöförsüz araç kiralama taleplerinizi lütfen bir gün öncesinden bildirmeyi de unutmayınız. Toplam araç kiralama bedeli araç tesliminde nakit ya da banka transferi ile ödenebilir. Geç iade, erken iade ya da rezervasyon iptallerinizi lütfen en kısa sürede bildirmeyi ihmal etmeyiniz. Kiralık Audi, BMW veya Mercedes marka lüx araç kiralama veya Fiat, Dacia gibi ekonomik araç kiralama hizmeti de alabilirsiniz.


Ayda 4500 tl Taksitle Araba

Ayda 4500 TL taksitle araba alabilmek için 23 yaşını doldurmuş, yerli veya geçerli uluslararası en az 2 yılık ehliyete sahip olması gerekmektedir. Özel taksit taleplerinizi sizlerle birlikte oluşturabiliriz. Taksitle araa sahibi olmak seyahat özgürlüğünüzü kısıtlamamış olur. Maliyetler açısından da en ekonomik modeldir. Lastik değişimi, ikame araç temini, HGS yönetimi, sigorta desteği sizler için tüm kolaylıkları hazırladık. Araç kiralama işlemi kiralanacak arabanın modeli ve yaşına göre farklılık göstermektedir. İkinci el araç kiralama ya da sıfır araç kiralama işlemlerinden hangisini tercih etmeniz gerektiğini iletişim hatlarımız üzerinden öğrenebilirsiniz. Araç kiralama hizmetleri, kiralık Audi, kiralık Mercedes, kiralık BMW, kiralık Fiat, kiralık Renault, kiralık Ford, kiralık Toyota gibi farklı kategorilerdeki arabaları sunar, ihtiyaçlarınıza göre kendi türünüzü seçebilirsiniz. Çok çeşitli seçeneklerle, kiracılar özel ihtiyaçlarına uygun aracı bulabilirler.

Aylık 4500 TL Kiralık Araç Hizmeti

Kiralama hizmetlerimiz bireysel ve kurumsal kiralama olarak ikiye ayrılmaktadır. Şahıs şirketleri de dahil olmak üzere tüm işletmeler kampanyalarımızdan yararlanabilir. Vergi levhası, imza sirküsü vb. belgeler kiralama işlemi sırasında gerekli olmaktadırlar. Kiralık arabayı sadece sözleşmede adı yazan kişi ya da kişiler kullanabilir. Kiralık arabaların bedelli ya da bedelsiz olarak başka birilerine kiralanması yasaktır. Araba kiralamak, bu günlerde seyahat etmenin en yaygın yoludur. Araç kiralamak ucuz, ekonomik ve kullanışlıdır. Seyahat ediyorsanız harika olduklarından bahsetmiyorum bile, ancak park etme veya gideceğiniz yere bu kadar yakın bir taksiye binme zorluğu hakkında endişelenmek istemezsiniz. Kiralık arabanızı İstanbul'daki herhangi bir lokasyonda bulunan herhangi bir lokasyondan teslim alıp bırakabilme fikrinden hoşlanmamak elde değil. İşlem basit ve hızlıdır, günün 24 saati kullanılabilir ve hafta sonları veya tatiller için ek ücret alınmaz.


WhatsApp İletişim